Melyiket ajánlanátok nekem ezek közül a főiskolák/egyetemek közül - Szent István egyetem (Gödöllő), Károly Róbert főiskola (Gyöngyös), vagy Eszterházy Károly (Eger)?!
Én úgy gondolom, hogy sajnos már a SZIE sem jobb a KRF-nél. Egy volt osztálytársam ki akar iratkozni a SZIE-ről, mert gyengének tartja. Az Eszterházy Károly-ról eddig csak jót hallottam. Viszont a KRF-ről, akárki akármit mond, én jó véleménnyel vagyok róla. De ne hagyd, hogy akárki is befolyásoljanak. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz az iskola. Valakinek könnyebben megy a tanulás, valakinek nehezebben. Nézd végig az iskolákat és az alapján döntsd el, hogy melyik a neked való.
Mondjuk most már április van, szóval gondolom már eldöntötted, hogy hova szeretnél menni.
Megtudhatjuk, hogy melyik lett a választott egyetem/főiskola?
A ZMNE elég jónak hangzik!!! Kívánom, hogy sikerüljön.
És hogy-hogy végül olyan "távoli" iskolákat néztél ki?
Mert azért ez a "választék", nagyban eltér az eredeti (KRF,SZIE,EKF) felállástól. :-)
Mi a választott szakod? (Gondolom mind a 6 suliba hasonló szakokat nézegettél. Vagy nem?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!