Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy könnyebb a szülés?...

♥Szandika♥ kérdése:

Hogy könnyebb a szülés? Milyen császárral szülni?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendesen szülni.De szivesen kipróbálnám vízben,vagy epidúrával.

2012. jún. 18. 20:41
1 2
 11/15 timszy25 ***** válasza:

Én 2 hete szültem természetes szülés volt.

Bár nem tudom milyen a császár de nem egy nő volt velem egy kórterembe akit császároztak és hát semmi pénzért nem "szülnék" úgy.Sokáig csak feküdni lehetett nekik,infúzió volt bekötve,katéter,meg ilyen cső lógott ki belőlük.A babával se tudtak úgy foglalkozni mert alig tudtak mozogni.Én meg szülés után 3 órával már mászkáltam.

2012. jún. 19. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:

1/10 válaszoló: a pontozással ne foglalkozz, vannak olyan agymentes egyének, akik azzal szórakoznak, hogy összevissza lepontozzák a válaszokat.

Mindenkinek joga van a véleményéhez, és attól, hogy a másik nem ért egyet ezzel, a válaszod ugyanolyan értékes marad. Ne hagyd, hogy ezzel idegesitsenek, nem éri meg.

2012. jún. 19. 15:56
 13/15 A kérdező kommentje:
köszike a segítséget :)
2012. jún. 19. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért kell lepontozni azt, aki a császárt jól élte meg???

Bennem is szép emlékként maradt. Főleg az, hogy nem kellett szenvednem a fájásoktól. Három órát vajúdtam, de annyi elég is volt nekem. Illetve a következő 2 napon már sírtam a fájdalomtól, úgy fájt a méhösszehúzódás. El tudom képzelni milyen lehet, amikor egybe érnek a fájások. Köszi, inkább kihagynám legközelebb is. Én külföldön szültem, simán emelhettem a fejem, nem volt fejfájásom, hányingerem szülés után. És azonnal megkaptam ab babát. A karomban volt, amikor kitoltak a műtőből és utána is csak akkor vitték el, amikor vizsgáltak rajta valamit. Tejem 3. nap beindult. Azt nem mondom, hogy egyszerű volt mozogni, mert nem volt. Félig feküdve aludtam, mert egyébként húzódott a hasam. Otthon is első nap csak kipárnázva ment a dolog, de a 2. este már nem volt gond. Hamar fáradtam az elején, de nem hagytam el magam. A sebem a nagy, lelógó hasam miatt nehezen gyógyult, de ez nem a császár számlájára írható.

2012. jún. 19. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindkét fiam császárral született toxémia miatt, sürgősségi császár volt. A csaszi délben volt, délután 6-kor már elmentem zuhanyozni. Nem mondom, hogy nem fájt, nem mondom, hogy nem csoszogtam, de akik simán szültek, azok sem szaladgáltak. Ami nehéz volt, az hogy otthon méh hetekkel később is érzékeny volt a seb. Ami előnye volt számomra, hogyha nem lett volna csaszi, most nem élne a gyerekem......
2012. jún. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!