Akik már szültek! Ti is irigylitek azokat a kismamákat, akik most először terhesek és előttük a szülés élménye?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, imádok anyuka lenni, imádom a babámat, de én annyira vártam az első terhességet és szülést,pedig féltem tőle a végén... :) De olyan hamar elmúlt és már sosem jön vissza. Tudom, minden terhesség más, a 2. is gyönyörű lehet, de akkor sem ugyanaz, mint amikor még teljesen ismeretlen az egész...2009. júl. 4. 22:01
21/22 anonim válasza:
Én örültem, hogy túl vagyok rajta. És most megint terhes vagyok. Persze terveztük, de néha rettenetesen félek, hogy mi vár rám. Az első előtt micsoda boldog tudatlanságban éltem! Mert ugye mindenki sír, de mindenki kibírja, hát nem lehet az olyan szörnyű. Én szülés után 3 napig fel sem bírtam kelni, 2 hétig ülni sem tudtam (4,5 kg volt a gyerek.)
Nagyon várom már a második babócám, de valaki megszülhetné helyettem.
22/22 A kérdező kommentje:
szeeegény..... remélem most könnyebb lesz!
2009. júl. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!