Akik már szültek! Ti is irigylitek azokat a kismamákat, akik most először terhesek és előttük a szülés élménye?
A szülés nekem is rossz volt, azt kihagynám.
A várandósság vége is terhes volt már egy kicsit (évek óta vmi probléma van a csípőmmel, az utolsó hetekben nagyon fájt), de én is visszasírom! Olyan gyönyörű, különleges élmény volt, nem?
Persze imádom a lányomat, és nagyon vártam, hogy kibújjon végre! Minden napom csodás vele, de picit hiányzik a mocorgása, a pocak, a várakozás, az élmény. :(
Már csak a páromat kell meggyőznöm, hogy igenis szeretne tesót a lányunknak, csak még nem eszmélt rá. Vagy ilyesmi. ;) :D
Nem lesz egyszerű, de talpraesett csaj vagyok! :)
8 hónapos baba anyukája
Szia!
Én két gyerek anyukája voltam és úgy gondoltam többet nem lehet részem ebben a csodában.Irigyeltem a pocakos kismamikat hogy elöttük még ott van minden.És akkor megtörtént ismét terhes lettem.Az elején vaciláltunk hogy mi legyen mert 3 gyerek nem egyszerű de meg tartottuk és most a 28.hétben járok és kiélvezem minden pillanatát,mert ez már biztos hogy az utolsó.
Sziasztok!
Most biztos jönnek a lepontozások a negatív véleményért, de hát ez van. Én többet nem vállalom be a terhességet az biztos. Nekem ennyi bőven elég volt belőle. Teljesen ki vagyok már így a végére. Irigylem azokat akiknek szép terhességük van, sajnos én nem ebbe a kategóriába tartozom. Látok néha olyan kismamákat akiknek fele akkora hasuk van mint nekem, magas sarkúban szaladoznak a 40 fokban és meg papucsot nem kapok a lábamra úgy be van vizesedve. A nagy fájdalmakról már nem is beszélek... Szóval ha rajtam múlik (és rajtam fog) soha többet nem leszek terhes, meghagyom másnak ezt a "szép" élményt!
38+3 hetes
Sziasztok én két hete szültem. Ugyanilyen érzéseim vannak nekem is, nagyon furcsa, pedig nagyon vártuk a kislányunkat, soká jött és nehezen estem teherbe.
Mégis mikor a múlt héten kimostam és eltettem a kismamaruhákat, borzasztóan szomorú voltam... furcsa érzések ezek...
Kedves kismama, akinek tényleg terhes a terhesség! Kívánom, hogy könnyű szülésed legyen és ki tudja, lehet pár év múlva másképp érzel! De ha csak egy picid lesz, az is csodálatos dolog! Jó egészséget Neked és a babádnak, kitartást még erre a pici időre!
Mindenki másnak köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!