Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek! Ti is...

Akik már szültek! Ti is irigylitek azokat a kismamákat, akik most először terhesek és előttük a szülés élménye?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, imádok anyuka lenni, imádom a babámat, de én annyira vártam az első terhességet és szülést,pedig féltem tőle a végén... :) De olyan hamar elmúlt és már sosem jön vissza. Tudom, minden terhesség más, a 2. is gyönyörű lehet, de akkor sem ugyanaz, mint amikor még teljesen ismeretlen az egész...
2009. júl. 4. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A szülés nekem is rossz volt, azt kihagynám.

A várandósság vége is terhes volt már egy kicsit (évek óta vmi probléma van a csípőmmel, az utolsó hetekben nagyon fájt), de én is visszasírom! Olyan gyönyörű, különleges élmény volt, nem?

Persze imádom a lányomat, és nagyon vártam, hogy kibújjon végre! Minden napom csodás vele, de picit hiányzik a mocorgása, a pocak, a várakozás, az élmény. :(

Már csak a páromat kell meggyőznöm, hogy igenis szeretne tesót a lányunknak, csak még nem eszmélt rá. Vagy ilyesmi. ;) :D

Nem lesz egyszerű, de talpraesett csaj vagyok! :)

8 hónapos baba anyukája

2009. júl. 4. 22:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok!Kisfiam 18hónapos!Anyává válni a lagcsodálatosabb dolog!:-)Imádtam minden pillanatát pedig igen nagy darab lettem(+16kg)!:-)
2009. júl. 4. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, ami hiányzik a terhességből nekem is, de tudom, hogy egyszer majd újra az leszek és újra átélem, ha nem is ugyanúgy. Mi szerencsések vagyunk, de gondoljatok bele abba, hogy egy pasi sosem éli mindezt át, mindenről lemaradnak.
2009. júl. 5. 05:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én két gyerek anyukája voltam és úgy gondoltam többet nem lehet részem ebben a csodában.Irigyeltem a pocakos kismamikat hogy elöttük még ott van minden.És akkor megtörtént ismét terhes lettem.Az elején vaciláltunk hogy mi legyen mert 3 gyerek nem egyszerű de meg tartottuk és most a 28.hétben járok és kiélvezem minden pillanatát,mert ez már biztos hogy az utolsó.

2009. júl. 5. 08:08
 15/22 A kérdező kommentje:
:) Köszi lányok! Utolsónak: Nagyon szép 12 hetet még!
2009. júl. 5. 08:23
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

Sziasztok!

Most biztos jönnek a lepontozások a negatív véleményért, de hát ez van. Én többet nem vállalom be a terhességet az biztos. Nekem ennyi bőven elég volt belőle. Teljesen ki vagyok már így a végére. Irigylem azokat akiknek szép terhességük van, sajnos én nem ebbe a kategóriába tartozom. Látok néha olyan kismamákat akiknek fele akkora hasuk van mint nekem, magas sarkúban szaladoznak a 40 fokban és meg papucsot nem kapok a lábamra úgy be van vizesedve. A nagy fájdalmakról már nem is beszélek... Szóval ha rajtam múlik (és rajtam fog) soha többet nem leszek terhes, meghagyom másnak ezt a "szép" élményt!

38+3 hetes

2009. júl. 5. 09:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok én két hete szültem. Ugyanilyen érzéseim vannak nekem is, nagyon furcsa, pedig nagyon vártuk a kislányunkat, soká jött és nehezen estem teherbe.

Mégis mikor a múlt héten kimostam és eltettem a kismamaruhákat, borzasztóan szomorú voltam... furcsa érzések ezek...

2009. júl. 5. 11:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hiányzik,pedig 3 hete szültem a lányomat, a kisfiam meg ebben a hónapban lesz 1 éves...irigylem őket,pedig nem szeretnék szülni már.
2009. júl. 5. 11:34
 19/22 Kriszta66 ***** válasza:
100%
Igen irigykedem már alig várom hogy én is ujbol terhes legyek .
2009. júl. 5. 11:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves kismama, akinek tényleg terhes a terhesség! Kívánom, hogy könnyű szülésed legyen és ki tudja, lehet pár év múlva másképp érzel! De ha csak egy picid lesz, az is csodálatos dolog! Jó egészséget Neked és a babádnak, kitartást még erre a pici időre!

Mindenki másnak köszi a választ!

2009. júl. 5. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!