Ha indítják a szülést nem magától indúlnak meg a fájások, az sokkal rosszabb?
Holnapra vagyok kiírva,sose volt ennyi energiám mint az elmúlt pár napban.Semmi jele,h szülni kéne.
Pedig tuti az időpont és nem vagyok elszámolva.
Attól félek h mivel nem is vagyok nyitva-vagyis az értékem 2100,így majd meg kell indítani.
Vannak tapasztalataitok?
Nekem indították. Semmi előjelem nem volt, se fájások, se jóslók. A méhszájam bő 2 ujjnyira volt nyitva. Megkaptam az oxitocint, amire egyből reagált a szervezetem, elkezdődtek a fájások, ez 11-12 körül volt. 13 körül burkot repesztettek, szépen tágultam. Olyan erős menzis görcsökhöz tudnám hasonlítani, amik egyre erősödtek, végül már a térdemig hatolt a fájdalom. Nem tudom milyen másképp, mert első baba. Ami nagyon-nagyon fájdalmas volt, az kb. 2 óra volt, 16:35-kor megszületett a babám. Fájdalomcsillapításként gázt kértem. Mikor már azt mondtam nem bírom tovább és adjanak valamit még, akkor már mondták, hogy kifutottam az időből, már nem sok van hátra. :) Nyugi, nem lesz semmi baj!
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Szia!
Nekem is burkot repesztettek... Én úgy tudom,hogy az lehet hogy tényleg fájdalmasabb,de viszont sokkal rövidebb ideig tart a szülés.Nekem legalábbis igy volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!