Mennyi lehet még szülésig?

Igen mi is ezt szeretnénk, hogy még 3 hetet maradjon benn, első baba és nem tudom milyen jelzések vannak, már az idő is nagyon megvisel, de még ezt a pár hetet remélem bírjuk valahogy,
köszönöm a választ:)

Szia!
Nekem a 32. héttől ilyen problémáim vannak. Cipőt már hetek óta nem tudok hordani, olyan duci lett a lábam, papucsot is alig találok magamra. Jóslóim is elég kemények, de nst-n minden oké volt tegnap. Július 16.-ra vagyok kiírva, de valamiért úgy érzem előbb kijön a fiam.
Minden jót! Kitartást, nincs már sok hátra neked sem. Szép és könnyű szülést!
38+2 hetes kismama

Ezek még nem jelentik azt, hogy közeledik a szülés. Nekem már nagyon korán elkezdett dagadni a lábam és kezem is, jóslóim is voltak rendesen, de az nst nem látta. A szám is be volt dagadva rendesen, mindenki azt mondogatta, hogy napokon belül szülök, és a végén egy nappal a kiírt előtt szültem. Viszont a vérnyomásodra figyelj, mert a végtagdagadás jelzés is lehet, hogy magas. Nekem az ut. héten az lett.
Pihenj sokat, szerintem még legalább két heted van.
Az, hogy dinnyét kívánsz, lehet az idő miatt is, folyadékpótlás miatt reagálhat így a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!