Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után mit...

Császáros szülés után mit tornázhatok otthon?

Figyelt kérdés
4,5 hónapja szültem császárral, a babám SAJNOS már nem szopizik, így kicsit kezdhetek odafigyelni az alakomra. 15 kg fölös van rajtam, legalább 6-7 kilótól jó lenne megszabadulni. MElyek azok a gyakorlatok, amelyeket otthon is el tudok végezni és eredményeket érhetek el vel!
2009. júl. 1. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Szia!Én 6 hét után elkezdtem óvatosan Rubint Réka baba-mama tornás dvd-jét persze még a picúr nélkül,majd fokozatosan elkezdtem csinálgatni a kismamatornáját,mert azt szoptatás alatt is lehet.Mivel te nem szoptatsz simán csinálhatod a Réka 1-2-es kazikat is.Csak 20 perc és nekem nagyon bevált.Egyébként kezdőként a baba-mama tornát ajánlanám,van benne egy kis popsi,comb,hasizom és csak 20 perc.Sajna így nem tudom elmondani pontosan a gyakorlatokat,de van benne kitörés, guggolás, lábemelés,hasprés is.
2009. júl. 1. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Rajtam szülés után (és rövid ideig tartó szoptatás után) 17 kg felesleg maradt. Szerintem ne az alakformálással kezd, hanem a zsírégetéssel, nagyobb felesleg esetében az alakformálás önmagában kevés. Először fogynod kell, azután formásodni.

Én Norbi Kickbox fitness 1-re kezdtem tornázni heti öt alkalommal, egy hónap után, amikor már kicsit unni kezdtem, akkor felváltva használtam ezt és a kiképzést. Nagyon szépen megindult a fogyásom, harmadik hónap végén tértem át alakformálásra, mert már akkor nem volt lényeges feleslegem. Három hónap alatt 17 helyett 19 kg-ot adtam le, a negyedik hónapban pedig annyit izmosodtam és formásodtam, hogy bár nem ment már le több kilóban (nem is kell), de sokkal vékonyabb lettem centikben. Azt hiszem, hogy ilyen jó fenekem és combom, derekam még akkor sem volt, amikor 16 éves voltam, pedig mások szerint mindig jó alakú lány/nő voltam. Megérte, mai napig tornázom heti ötször, pedig már a második babámat várom.

Alakformálásra én Rubint R. Add önmagad dvd-it javaslom, elég keménynek tűnhet elsőre majd, de jó, érdemes csinálni, különösen a 2. részt szeretem.

Jah és az első két hónapban (amikor még a zsírégető tornákat csináltam), akkor diétáztam is. Semmi különös előírást nem követtem, csak elhagytam a fehérlisztet, a kenyeret, pékárut, annál több zöldséget, gyümölcsöt és húst ettem. És a mennyiségekre figyeltem oda.

Sok sikert hozzá és torna ügyben nézz szét itt: [link]

2009. júl. 1. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
húú. Köszi a válaszokat!
2009. júl. 2. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!