Valaki tud segíteni?
Azt, hogy mit kell vinni a babának, a kórházban érdeklődj!
Bababarát kórházban pl tilos a cumi, cumisüveg, mellszívó!
Nálunk még egy rossz törölközőt, lepedőt is vinni kell, hogy ha megszületik rögtön abba tegyék! (pff, nagyon gáz, hogy a kórháznak már egy lepedőre sincs pénze)
A törölköző nem csak amiatt kell ám. Ha a baba szülés után pirosat,narancs szint lát nyugodtabban érkezik a világra. :) (Gyengéd születésnek olvass utána) Ez a benti "szinvilág" miatt van.Erek meg társai. S a kórházban nehéz lenne fertőtleniteni a piros szinű törölközőket. Ott ugye csak zöld(mütős) és fehér(orvosi) ccccok vannak..
zóval ez nem hülyeség. Egyébként pl kanál,villa,bögre is kelhet. Ja meg apró! Ha rossz a kaja(nálnk sokszor volt borsó és azt nem szeretem...) mentem vagy küldtem a párom büfébe.:)
Telefon és aksitöltő a fényképezőgéphez,szalvéta
zsepi, lágy,semleges tusfürdő,
gátolaj szülés utánra
kényelmes elől gombolós hálóing
poló,
zokni még a szülőszobára is,ott nagyoon tud fázni az ember lába
kényelmes sport nadrág,hogy ne pizsiben kelljen a vendéget fogadni
fésű
esetleg sampon,hajszáritó(nekem jól esett szülés után hajat mosni)
kispléd a babának,saját párna hogy jól aludjon az ember...
Amikor befektettek bevittem magammal a kórházi Micimackómat,amit akkor kaptam amikor 2hétig kórházban voltam.. Páromtól kaptam,s nem tudtam hogy benttartanak,igy jól esett az otthon illata a nagy kórházban.:)
Ja! A szülés után náklunk úgy volt aki délig megszült 4 nap, aki az után 5 napot kellett maradnia. Asszem a babák ellátása miatt volt ez így. Mert a gyerek orvos valahogy úgy volt bennt. Délelött veszen vért a babáktól, vizsgálják őket meg ilyenek.
Amúgy ha olyan kházba mész ahol adnak a babára ruhát (nálunk adtak) akkor neki csak a hazmenős ruha kell. Van olyan kház ahova a popsi törlőn kívül nem kérnek mást mert adnak pelenkát is.
Könnyű szülést kívánok neked! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!