Szerintetek van esélyem ismét ilyen szerencsésen szülni? Többi lent.
3.babámat várom.
Az első gyermekemet császárral szültem,a másodikat simán.Nagyon szerencsés vagyok,mert a vajúdást is nagyon jól tudom irányítani,megtanultam a technikát és a légzés átlendített,még a legnehezebb perceken is.Viszont magától a szüléstől nagyon féltem,DE,én nem éreztem semmit.Voltak erős toló fájások,nyomtam,de nem éreztem,hogy hol jár a babám.45 percig nyomtam,mert elakadt,a szülésznő szerint a legszűkebb részen,én elhittem neki,de nem éreztem.Azt sem,hogy kibújt.Onnan tudtam,hogy a férjem sírdogált és az orvosom ott hagyott.
Tehát lényegében fájdalom nélkül szültem.
Szerintetek,lehetséges,hogy ilyen az "alkatom" és nem fogok most sem érezni a szülésből semmit?
Persze másra készülök,de olyan jó lenne:)
egy részét én is tanúsíthatom:
- azt, hogy hol jár a baba, én se éreztem
- a tolófájás nem fájt jobban, csak ugyanannyira (eszeveszettül), mint a vajúdás alatt
valószínűleg ilyen szerencsés vagy. bár az is lehet, hogy gyengék voltak a fájások, hiszen 45 perc nem kevés. Hála Istennek, hogy komplikáció nem adódott. Talán egy részről szerencse ez az adottság, más részről kevésbé. Van aki meg brutális fájásokkal éli át, de túl van rajta 1-2 óra alatt.
Szerintem most sem lesz másképp....
Én azért azt éreztem, hogy kibújt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!