Van még esélyem erre 39hetesen?
Kedves kérdező!
Miért félsz a császártól? Én mindent elmondok róla amire kiváncsi vagy!
Már 2 császárom volt!
1. vagyok!
Megértem a félelmed. Én is féltem az 1.-nél. Nem tudtam mi vár rám. Féltem a műtéttől, mindentől.
De az biztos hogy nagyon hamar megvan a baba. Megmutatják, rád is teszik (valahol) rövid időre. nekem a tejem másnap beindult. Az 1. szülésemnél, tejcsárda voltam, még anyatejgyűjtőbe is adtam el. A 2.-nál is volt bőven tejem. Szóval beindult magától.
Műtét után 24 óráig nem kelhetsz fel, a babát viszont beviszik hozzád. 24 óra elteltével fel kell kelni mozogni, sétálni hogy beinduljon a bélműködés stb.
javaslom már készíts magadnak, vagy a pároddal vitess be szilvaitalt, vagy bármilyen kompótot hogy a bélműködésed be tudjon indulni magától, mert a lötty amit megitatnak veled az ápolók az valami szörnyű.. (ricinusolaj-- fújj) Kicsit nehézkesebben fogsz mozogni mint aki simán szült, de viszont az üléssel nem lesznek gondjaid mint azoknak a szegényeknek akik alul össze-vissza vannak vágva és varrva--( mindig sajnáltam őket) És a fájdalmat meg ugye feledteti az az édes finom illatú kis emberke, aki ott szuszog majd melletted. :-)
Amíg a baba jól van, ne engedd indítani, akkor ha kivárod azt az időt, amikor ő is úgy érzi, kész megszületni, nem lesz gond, megszületik szépen. Csak ne parázz és feleslegesen ne engedj semmi beavatkozást, mert minden beavatkozás generál egy következőt és akkor jóval több az esély a császárra.
Légy pozitív, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!