Van itt, aki első babát meg tudott szülni gátmetszés nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék úgy szülni, de nem tudom, hogy első babával mennyi esélyem van rá2012. máj. 31. 21:42
2/13 anonim válasza:
Szerintem sem sok,de a gátmetszés még nem egy orbitálisan nagy vágást kell feltétlenül jelentsen.Nekem volt,de csak éppen megnyisszantott a doki.Sokkal jobb volt így,mintha erőltette volna a gátvédelmet,tuti szana-szét szakadtam volna akkor.Nem volt vészes,mikor csinálta észre sem vettem (mert az a fájdalom sehol sincs a szüléshez képest).A varratszedés sem volt rossz,inkább picit kellemetlen.Ne félj tőle,utána is minden rendben lesz odalenn.A párom semmit nem vett belőle észre ;) !
3/13 anonim válasza:
Nekem ugyan nem jött össze, de a kolléganőmnek igen. Gátvédelemmel szülte az első és a második gyereket is, egyiknél sem volt gátmetszés. Szóval nem lehetetlen, de kell egy jó szülésznő is hozzá.
4/13 anonim válasza:
Miért ne jönne össze? Én a 32-33. héttől készültem a nagy napra, szinte minden nap 10-15 percet, és sikerült metszés nélkül. Természetesen a 2.-at is úgy tervezem.
27 hetes km
5/13 anonim válasza:
Nekem óriási vágásom volt, de a kórházban a szobatársam gátmetszés nélkül szült és nem is repedt meg semmi... Kb ugyanakkora babánk volt, bár ő jóval magasabb volt nálam, nem tudom ez számít-e, én kis alacsonyka vagyok. Mindkettőnknek első baba volt!
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is készülök, csinálom a gátmasszázst meg az intim tornát, hátha tényleg segít, és sikerül megszülnöm vágás nélkül. Én Angliában élek, itt amúgy is csak akkor vágnak, ha már tényleg nagyon muszáj, úgyhogy remélem összejön :)
2012. jún. 1. 09:30
7/13 anonim válasza:
Ügyesen csinálod, az intim torna nagyon fontos:)!
8/13 anonim válasza:
Első gyermees anyuka vagyok. sikerült gátmetszés nélkül szülnöm egy átlagos sulyú hosszu kiscsajt..:) szt.imre,nagyon jó szülésznő aki nem fogadott,fogadott doki
9/13 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok. Nem tudom, hogy számít-e de az én kolléganőm is a Szent Imrében szült, akiről írtam.
10/13 anonim válasza:
5-ös vagyok, én is a Szent Imrében szültem, mégis vágni kellett, nagyot! :( De írtam a szobatársamnak simán összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!