A mai világba mertek fiatalon gyereket vállalni? A 23-24 éves korosztályra gondolok.
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 19:22
11/23 anonim válasza:
már csak a lepontozásból gondolom:)
12/23 anonim válasza:
Mertünk. Pedig én még klinikai szakképzést végzek, a férjem meg orvos PhD-s, a mai világ nem érdekelt minket, csak az, hogy szeretjük egymást és babára vágyunk. A holnapi világ sem lesz más.
13/23 anonim válasza:
Most le fogtok pontozni, de mindegy: nem. Nem mertem úgy bevállalni, hogy csak a férjem fizetése van és szülőknél élünk. Nagyon kiszolgáltatottnak éreztem volna magam. Ebben nyilván szerepet játszik, hogy apukám minket elhagyott és elég sokat éheztünk (hétfőn sokszor loptam kaját az osztálytársaimtól, mert egész hétvégén alig ettünk).
Most 25 vagyok, 8 hónapos a lányunk. Én max GYED-et kapok, ha kell vissza tudok menni a munkahelyemre.
14/23 anonim válasza:
Én 22 évesen bevállaltam, otthon laktam, meg a párom is, akivel összeköltöztünk a baba születése előtt, először apuhoz, aztán, mikor megszületett a pici, rá 3 hónapra albérletbe. Kaptam rendesen GYEDet, páromnak volt rendes állása. Szóval szerényen, de megélünk. Mindenünk megvan. Most várjuk a kistesót, bármelyik pillanatban már jöhet. :) Én is és párom is most 25 évesek vagyunk.
15/23 anonim válasza:
BE! 20 évesen szültem meg a kisfiam, aki 9 nap múlva lesz 1 éves. :) Anyagi hátteret biztosítottunk magunknak, mivel a férjemnek jól fizető állása volt/van. Én még Gyedet kapok. Igaz, hogy anyóséknál lakunk, de már tervben van a saját ház vétele is, reméljük 2 éven belül meglesz, és akkor jöhet a kistesó is.
16/23 anonim válasza:
Igen,de adott volt minden.A létbizonytalanságba nem szültem volna.
17/23 anonim válasza:
23 évesen szültem,megvolt/van hozzá az anyagi háttér.párom 10 évvel idősebb,egyértelmű,h érett egy babára én meg a korosztályomhoz képest érettebb vagyok,szeretjük egymást,így bevállaltuk.szóval,ha az anyagi háttér megvan,akkor simán vállalható baba.ha nem lett volna ilyen háttér,akkor vártunk volna 2-3 évet(bár nem tudom mire..)
18/23 anonim válasza:
Szinte hihetettlennek találom hogy a válaszolók 90% a bemeri. Úgy láccik rajtam kivül mindekinek meg van a biztos anyagi háttere.... mondjuk örülök neki. Részemről nem tudnék olyan anyagi hátteret biztosítani, tehát én nem.
19/23 anonim válasza:
Bocs ha off,de ezt elmagyarázná Valaki? Esetleg ha visszajön aki írta...
"férjem külföldön dolgozik, onnan fogom kapni a gyest"
Köszi és bocsi mégegyszer!
20/23 anonim válasza:
Külföldről nem kap gyest. De ez már a múlt, azóta pofára esett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!