Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen fiatalon tényleg gyakori...

Ilyen fiatalon tényleg gyakoribb, hogy megcsászározzák az embert?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 10 hetes kismama. Még talán ráérnék ezen izgulni, de múltkor hallottam, hogy ilyen fiatalon nagyobb az esélye, hogy megcsászározzák az embert.

Igaz ez?

Én inkább természetes módon szeretnék szülni.

2010. szept. 29. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
max akkor ha nagyon keskeny a medencéd tehát téraránytalanság lép fel egyébként nem feltétlenül..
2010. szept. 29. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gyakoribb. 2 fiatalon szült nőt is ismerek. Az egyik 17, a másik 16 éves volt a természetes szülésük időpontjában.
2010. szept. 29. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Remélem, nálam sem lesz rá szükség.
2010. szept. 29. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak akkor császároznak ha szükséges ,csak azért mert fiatal vagy nem fognak császározni.Több fiatal nőt ismerek akik mind természetes uton szültek.
2010. szept. 29. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Ott a pont! Én is ismerek 2 huszonéves anyukát is, és sokkal gyorsabban szültek, mint a 30-as barátaim.

Ha fel tudsz készülni valamennyire a szülés körüli dolgokra, akkor semmi gond nem lesz! Olvass, tájékozódj, de ne szüléstörténetekből, hanem szakirodalomból, mert akkor a tudatosítás sokat segít a fájdalom elviselésében. Hisz ki lehet bírni, nők milliói szülnek naponta természetesen, és rengeteg energiával tölti fel őket akár egy egész életre, hogy képesek voltak rá! Igazi nőnek érzik magukat, ami ilyen fiatalon még fontosabb érzés, élmény! :)

2010. szept. 29. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Még nálad is fiatalabban szültem, de senkinek eszébe sem jutott a császármetszés.

Emiatt ne aggódj:)

2010. szept. 29. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor fognak megcsászározni, ha szükséges!

Jó egészséget és kitartást!

2010. szept. 29. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2010. szept. 30. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen simán szültem.
2010. szept. 30. 08:14
 10/10 Adri baba ***** válasza:
Szia én 21 évesen simán szültem!
2010. szept. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!