Ilyen fiatalon tényleg gyakoribb, hogy megcsászározzák az embert?
17 éves vagyok, 10 hetes kismama. Még talán ráérnék ezen izgulni, de múltkor hallottam, hogy ilyen fiatalon nagyobb az esélye, hogy megcsászározzák az embert.
Igaz ez?
Én inkább természetes módon szeretnék szülni.
Ott a pont! Én is ismerek 2 huszonéves anyukát is, és sokkal gyorsabban szültek, mint a 30-as barátaim.
Ha fel tudsz készülni valamennyire a szülés körüli dolgokra, akkor semmi gond nem lesz! Olvass, tájékozódj, de ne szüléstörténetekből, hanem szakirodalomból, mert akkor a tudatosítás sokat segít a fájdalom elviselésében. Hisz ki lehet bírni, nők milliói szülnek naponta természetesen, és rengeteg energiával tölti fel őket akár egy egész életre, hogy képesek voltak rá! Igazi nőnek érzik magukat, ami ilyen fiatalon még fontosabb érzés, élmény! :)
Még nálad is fiatalabban szültem, de senkinek eszébe sem jutott a császármetszés.
Emiatt ne aggódj:)
Akkor fognak megcsászározni, ha szükséges!
Jó egészséget és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!