Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nagyszülőknek ti mikor...

A nagyszülőknek ti mikor szóltatok?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hét múlva szülök (férjem bent lesz velem), és azon gondolkodom, hogy anyukáméknak és az anyósoméknak mikor szóljunk, hogy szülőszobán vagyunk. Elég izgulós mindkét család, és már az is megfordult a férjem és az én fejemben, hogy csak akkor hívnánk őket telefonon, ha a baba kint lenne, és minden rendben velünk. De anyukám nagyon tiltakozott, amikor viccesen felvetettem neki ezt a tervet. Ti mikor szóltatok a nagyszülőknek? Azt sem akarom, hogy szétizgulják magukat miattunk (első unoka lesz nekik), vagy óránként hívjanak a kórházban, hogy mi a helyzet. Előre is köszi a válaszokat, remélem érthető voltam.:)

36 hetes km

2012. máj. 30. 08:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szólok, izguljanak csak! Úgy értem, ez jó izgalom, nagyobb bajuk sose legyen! :-)
2012. máj. 30. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát az én anyukámnál kevés aggódósabb szülőt-nagyszülőt tudok elképzelni!!! :) Mi úgy csináltuk,hogy mikor már a kórházban voltam a férjemmel,2 fájás között írtam neki sms-t.Persze korábban letisztáztam vele,hogy ha szülünk,akkor írok neki üzenetet,de fel ne merjen hívni,mert nem leszek valószínűleg beszédes kedvemben.Csodák csodájára megértette!!!Mikor kibújt a baba,elvitték rendbe rakni,akkor párom hívta fel a mamákat,hogy minden rendben van.

Aztán mikor a 2 órás pihenőmet töltöttem a szülőágyon,akkor hívtam én fel.Akkor nyugodott meg igazán,mikor hallotta a hangomat. :)

2012. máj. 30. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem este kezdődött de csak reggel mentünk be a kórházba (mint kiderült, így is túl korán, csak másnap reggelre lett meg), és a férjem szólt a nagyszülőknek délelőtt. Szegényt aztán zaklatták is eleget másnap reggelig :(
2012. máj. 30. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám végig ott állt a szülőszoba előtt, az anyósomékkal együtt. Édesapám külföldön volt. Nekünk fontos volt, hogy ott legyenek ők is. :) Ha neked nem az, akkor elég a tolófájások kezdetén.
2012. máj. 30. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi csak akkor szóltunk, mikor már kibújt a Kicsi, pont azért, hogy ne idegeskedjenek, ne hívogassák se a Férjemet, se engem, hogy mizu :)
2012. máj. 30. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem éjszaka született, a nagyszülőknek csak reggel szóltunk. Anyukám és anyósom is eléggé pánikolós, és tudnak idegesítően viselkedni.
2012. máj. 30. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt megnézném, hogy valaki két tolófájás közt elkezd telefonálni, hogy hahó, épp szülök.:-)
2012. máj. 30. 15:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Párom szülei már akkor tudtak róla amikor indultunk a kórházba (velük lakunk).Én szüleimnek reggel szólt a párom maikor még vajúdtam.
2012. máj. 30. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!