Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire vegyem komolyan a...

Mennyire vegyem komolyan a 4d-s ultrahang számítását?

Figyelt kérdés
Július 31-re vagyok kiírva, de a 4d-s ultrahang szerint ( a baba méretei alapján) július 14 a baba születésnapja. Közelebb lesz a szülés időpontja a 4d által meghatározott időhöz?
2012. máj. 29. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy mit mond az uh és mikorra vagy kiírva, majdnem hogy nem jelent sokat. Persze az eltérések lehet számítanak és lehet előbb vagy később szülsz, de az uh-n sem biztos, hogy mindent pontosan mértek, és a baba úgyis maga dönti el mikor akar jönni.

Nekem előbbre jósolták méretek alapján a babámat, végül túlhordtam 3 nappal.

2012. máj. 29. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én június 2-re voltam kiírva, 4D-n UH-n május 29-et mondott a doki. A baba 17-én már kibújt :)

Szóval szerintem nem nagyon lehet rá adni...:)

2012. máj. 29. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem már a 2. gyerekkel is a 38. héten hatalmas hasam volt, és az uh is közelebbi időpontot "jósolt" mint a kiírás. 40+3 naposan szültem.....:))

Szóval lutri. Amikor a baba ki akar jönni, akkor jön :)

2012. máj. 29. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szinte semmit nem jelent, nekem is azt jósolták uh alapján, hogy korábban jön 2 héttel, de nem tette. Ráadásul nekem a 12. heti alapján módosítottak terminust.
2012. máj. 29. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel azt mondták a méretei alapján, hogy 37. betöltött hét után bármikor. 41+1 volt mikor kibújt! 4180 g lett.

Másodiknál, ugyanez, csak 38. hét körül jósolták, kereken a betöltött napon született 4700 g-mal.

Nem lehet adni az uh által kiírt időpontra.

2012. máj. 29. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Február közepére voltam kiírva eredetileg, 4D-s január végére tett, olyan nagy volt a baba, de végül február végén született meg. :-) Lutri.
2012. máj. 29. 18:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nem élem bele magam, hogy esetleg hamarabb a kezemben lesz a kicsike.
2012. máj. 30. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:

A baba korát ugye a méretei alapján állapítja meg!

belinkelek neked ide egy táblázatot, és ott nézd meg, hogy a combcsontja, és a BPD-je mekkora, és a táblázat szerint milyen idős a baba.

Ott csúszhat ela dolog, ha pl dundi a baba (AC) és akkor az nagyon befolyásol mindent!

Gondold át, hogy mennyit híztál, stb.

Ha ezeket kizártad, és minden mérete megfelelő, és átlagos a testalkata, akkor helytálló az UH.

(nekem mindig kisebbnek mutatja, mert diétán vagyok, és szegénykém nagyon vékony :S, de mindig nézem a csontjait, és azok megfelelő méretűek! Inzulinos Cukros kismami vagyok)

2012. máj. 30. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:

hihi :) a link lemaradt :D

[link]

2012. máj. 30. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Hehe, az én Fiam február 3-ra volt kiírva, az ultrahang január 14-et jósolt és február 9-én született meg :)
2012. máj. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!