Mennyire vegyem komolyan a 4d-s ultrahang számítását?
Az, hogy mit mond az uh és mikorra vagy kiírva, majdnem hogy nem jelent sokat. Persze az eltérések lehet számítanak és lehet előbb vagy később szülsz, de az uh-n sem biztos, hogy mindent pontosan mértek, és a baba úgyis maga dönti el mikor akar jönni.
Nekem előbbre jósolták méretek alapján a babámat, végül túlhordtam 3 nappal.
Szia!
Én június 2-re voltam kiírva, 4D-n UH-n május 29-et mondott a doki. A baba 17-én már kibújt :)
Szóval szerintem nem nagyon lehet rá adni...:)
Nekem már a 2. gyerekkel is a 38. héten hatalmas hasam volt, és az uh is közelebbi időpontot "jósolt" mint a kiírás. 40+3 naposan szültem.....:))
Szóval lutri. Amikor a baba ki akar jönni, akkor jön :)
Nekem az elsővel azt mondták a méretei alapján, hogy 37. betöltött hét után bármikor. 41+1 volt mikor kibújt! 4180 g lett.
Másodiknál, ugyanez, csak 38. hét körül jósolták, kereken a betöltött napon született 4700 g-mal.
Nem lehet adni az uh által kiírt időpontra.
A baba korát ugye a méretei alapján állapítja meg!
belinkelek neked ide egy táblázatot, és ott nézd meg, hogy a combcsontja, és a BPD-je mekkora, és a táblázat szerint milyen idős a baba.
Ott csúszhat ela dolog, ha pl dundi a baba (AC) és akkor az nagyon befolyásol mindent!
Gondold át, hogy mennyit híztál, stb.
Ha ezeket kizártad, és minden mérete megfelelő, és átlagos a testalkata, akkor helytálló az UH.
(nekem mindig kisebbnek mutatja, mert diétán vagyok, és szegénykém nagyon vékony :S, de mindig nézem a csontjait, és azok megfelelő méretűek! Inzulinos Cukros kismami vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!