Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülős hálóingben hogy teszik...

Szülős hálóingben hogy teszik rád az nst t?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Felhajtják a nyakadig...
2012. máj. 27. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
elől kötős. nem nehéz.
2012. máj. 27. 22:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, megoldják. ;)
2012. máj. 27. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
felhúzzák a melled alá, a hasad szabad marad ugye, és én betakaróztam egy lepedőszerű anyaggal hasam aljától lefelé.
2012. máj. 27. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát látszik hogy még nem szültél... (félre ne érts, nem bántásnak szánom, én is pont ilyeneken agyaltam szülés előtt, meg hogy hogyan lesz a beöntés, meg hogy mim fog kilógni és ki fog látni és stb.)

Aztán ahogy eljött a szülés, gyakorlatilag csak a cicimet takarta a hálóing (miután kibújt a kisfiam már azt sem...). Feküdtem az ágyon teljesen pucéran, az NST a hasamon a lábam közt meg egy betét és ennyi. Jobb esetben néha betakartak alul.

És tök hihetelen, de olyan szinten nem érdekelt, hogy csuda! :D

2012. máj. 28. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Én meg már szültem, de esküszöm fögalmam sincs, nem emlékszem ilyen részletre. :-D Annyira nem ilyenre koncentrál az ember olyankor... :-) De igaza van az egyik előzőnek, megoldják, és tényleg nem fog zavarni, hogy mid látszik ki.
2012. máj. 28. 10:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Az nst most csak azért jutott így eszembe, mert a kórházban ahová hetente járok nst re, mindig tárva nyitva áll minden ajtó, a folyosókon ezer ember jár kel, férfi és nő, és engem zavar az, hogy boldog boldogtalan megbámulhatja a csupasz pocakomat. Most ezekhez a körülményekhez mérten jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha netán hálóingben lennék és nem az, hogy póló fel, nadrág le, és csak a pocak látszik...
2012. máj. 28. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:

10:01-es vagyok.

Én jó hosszú ideig bent feküdtem szülés előtt, napi 2x volt NST-m. Akkor viszont mindenki pizsiben meg melegítőben volt az osztályon, szóval akkor sem nézte boldog-boldogtalan a bugyimat... :)

2012. máj. 28. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Ó,szülésnél az sem zavarna ha egy egész osztály bámulná a lábad közét :) úgyhogy nyugi!
2012. máj. 28. 23:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát azért én úgy vagyok vele, hogy akinek nem muszály az azért ne bámulja.... Nem vagyok prűd, csakhát... az azért maradjon má meg nekem...
2012. máj. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!