Mikor rád teszik újszülött babád akkor még nincs elvágva a köldökzsinór?
nálam mindkétszer rögtön a hasamra rakták, ahogy kipottyantak, és amig pulzált a köldökzsinór, addig nem csináltak a babával semmit, csak én potyogtattam az örömkönnyeket, és boldogsában úsztam, annyira de annyira jó érzés ez a pillanat!!! Utána, mikor leállt a k.zsinór, kb 20 perc mulva, akkor a hasamon megfordították a babát és a szemem láttára vágták el a zsinórt, apa nem merte bevállalni egyik fiánál sem. :-)
ezt így kell - én úgy tudom, fontos, hogy amig pulzál a k.zsinór még ne vágják el! ha nemsokára szülsz, és pl férjed veled lesz, szóljál neki, hogy ezt ő feltétlenül figyelje, és ezért álljon ki, hogy így legyen. Te ugyse fogsz tudni erre figyelnli! ez nálunk is apa dolga volt, de lényegében így is csinálták, szóval nem kellett neki külön szólnia! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!