Ha valaki 7,5 honapra szul inkubatorba teszik?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerosom azt mondta h 7,5 honapra szult es nem tettek be inkubatorba! Ez lehetseges?2012. ápr. 22. 12:36
1/14 anonim válasza:
Biztos, hogy inkubátorba tették. Lehet, hogy valamit félre értett az ismerősöd.
2/14 anonim válasza:
Mármint a babára gondolsz nem? Mert a babát inkubátorba teszik, de az anyát nem. :D
3/14 A kérdező kommentje:
persze h a babara gondoltam
2012. ápr. 22. 13:01
4/14 anonim válasza:
Sok helyen még az időre született babákat is beteszik inkubátorba pár órára, hogy a számára ismert 36 fokot szép lassan csökkentsék.
Egy 7,5 hónapra született baba, ha 9/10 apgarral születik, a súlya eléri a 2500 gr elvileg nem tesznek már be inkubátorba, illetve nem kellene hogy betegyék.
5/14 A kérdező kommentje:
De azt mondta h nem tettek inkubatorba..es mar holnap engedik is haza es penteken szult..ez nem lehetseges ugye?
2012. ápr. 22. 13:02
6/14 anonim válasza:
De lehetseges. Bocs, de miert hazudna az az anyuka? Ugy van, ahogy irtak. Ha megvan a sulya es minden oke vele, akkor akar haza is mehet.
7/14 A kérdező kommentje:
hat pl azert mert nem tudta senki h terhes, nem mondta el senkinek es az en mostani baratom az apja.. es szerelmes volt a csaj bele de szakitottak..es lehet h ezzel akarja magahoz lancolni?!
2012. ápr. 22. 13:13
8/14 anonim válasza:
Belőled most a félelem beszél nem, hogy kételkedsz, félted a kapcsolatod! A baba fejlettsége határozza meg az inkubátor szükségességét!
9/14 anonim válasza:
Valószínűleg nem 7,5 hónapra szült. Én a SOTE I. feküdtem egy hónapot. Rengeteg koraszülés volt. Tüdőérlelö szurikat adtak azoknak akiknél várható volt a koraszülés. A fiam 35. hétre szűletett 2830 grammal és semmi gond nem volt, tüdöérlelőt is kaptunk előtte egy hónappal. 5 napot voltunk a SOtÉN, és még 5 napot egy koraszülött utógondozóba. A többi 36 hét elött született babát sem engedték haza 3-4 nap után, mert megfigyelés alatt tartották öket.
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem is tőle van, ilyen korán nem engedik haza a koraszülött babákat, és mindenképp inkubátorba teszik őket! Nálunk aki császárral szül, annak a babáját 2 órára inkubátorba teszik! 7 és fél hónapos baba még fejletlen, a tüdeje nincs kellően kifejlődve, lehet hogy a légzésben is segíteni kell neki! Szóval én véleményem szerint kizárt, ha csak nem idősebb a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!