Ha valaki 7,5 honapra szul inkubatorba teszik?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerosom azt mondta h 7,5 honapra szult es nem tettek be inkubatorba! Ez lehetseges?2012. ápr. 22. 12:36
11/14 A kérdező kommentje:
hat a csaj csak vele volt massal nem es hasonlit is az apara
2012. ápr. 22. 14:29
12/14 anonim válasza:
Igazabol ezzel mit bizonyitanal? Odaallnal a pasi ele es mutogatnad par anonim netezo valaszat, hogy na latod, hazudott az exed?
Egyebkent sejtem, hogy nagyon fiatal vagy meg, ennyi idosen ne o.yannal kezdj, aki otthagyott egy not terhesen es nem vallalta a gyereket. Sajnos ez veled is elofordulhat. Emellett mindig is ott lesz neki az a baba, kitorolni nem tudod az eletebol, es a babaval egyutt az exe is. Lehet, hogy par honap utan magatol is rajon, hogy neki ott a helye.
Ne artsd bele magad, foleg ne ugy,hogy hazugsagokat probalsz bizonygatni.
13/14 anonim válasza:
szerintem a csaj elszámolta a "napokat". az időre születettek közül is van aki inkubátorba kerül, pláne egy 7,5 hónapra! a lányom 7 hónapra született. akivel voltam a lánya 35 hétre. az én lányom 3980g az övé 1960g volt. őt 1,5 hét után hazaengedték, minket 3 hét után...s mindkét pici inkubátorban kezdte! szóval ezt kár firtatni, ha csak a fiúval volt, akkor a fiúé még akkor is ha valójában a 7,5 hónap az 9 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!