Gát összevarrásához adnak vmilyen érzéstelenítőt?

10.20-as vagyok.
Igen, így már vicces, de akkor, gondolhatod, nálam nem volt sírós összebújás, megkönnyebbült sóhajtások:D
Egyszerűen mint egy megvadult, buta liba:D Sztem a doki sem látott ilyet még, azóta is hatalmasat köszön, ha találkozunk, felvett iwiwen, és mikor a múltkor hívtam, h mennék rákszűrésre, konkrétan tudta, h ki vagyok. Ez már valahol azért a ciki kategória, nem?:)
A varrásra visszatérve, nekem azt mondta a doki, h pár helyen nem lehet elérzésteleníteni teljesen, szóval Ő mondta is, h na most fog fájni, akkor tényleg fájt. De nem minden öltést éreztem, viszont rettenetesen untam, meg is kérdeztem, h ugye most nem a matyóhímzést gyakorolja:D Ja, eszembe jutott még egy beszólás, a barátnőm nála szült elöttem egy évvel, és mindig ódákat zengett, h milyen szépen megvarrta, nem is látszik, és érezni sem lehet. Na ez eszembe jutott szüléskor, és el is mondtam a dokinak, csak úgy jött ki belőlem, h olyan puncit szeretnék, mint a barátnőmnek. Gondolhatod, ettől is dobott egy hátast, mondjuk humoránál volt, és megkérdezte, h h hívják a barinőmet, én meg megmondtam, mire Ő, már nem emlékszem rá, akkor most h legyen? Mndtam, h akkor olyat, amilyen sikerül...

10.39es vagyok:D
Hát ez kész XD,bárcsak nekem lenne majd ilyen:D,bár én a való életben is hasonló kaliberű vagyok szövegben mint te:D
Ha még vannak ilyenek írd le nyugodtan én szívesen olvasgatomXD

Kutattam az emlékezetemben, de sajna most nem emlékszem másra.
Viszont az eszembe jutott, h egy barátnőm elment nődokihoz, mert már régóta volt vmi gyulladása. Ez pár éve volt, akkor volt kezdő a fenti orvos. Kis fiatal srác, barátnőm bement, a doki meg elővett egy óvszert. Gondolhatod, mindjárt kiakadt a barátnőm, és rákiabált, h te meg azzal mit akarsz? Erre a doki bemutatkozott, és közölte, h hüvelyi ultrahangot:) Válogatott hülye társaság vagyunk:)

Az érzéstelenítő után olyan csipés szerű érzés minden szúrásnál. Az utolsóknál már elegem volt.
A méhszáj varrását meg a hüvelyfalét nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!