Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gát összevarrásához adnak...

Gát összevarrásához adnak vmilyen érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem adtak,de nem sokat ért,minden öltést éreztem,de az már semmiség a szülés után! :)
2009. jún. 29. 09:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kaptam de a kutya sem foglalkozott már vele : ))

Nem volt kibírhatatlan.

2009. jún. 29. 09:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak mert olvastam olyat, hogy vkinek az fájt a legjobban...
2009. jún. 29. 09:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam lidokaint. Az öltéseket konkrétan én nem éreztem, de az egész alfelem eléggé fájt. Nekem fájdalmasabb élménynek maradt meg, mint a szülés. De csodákra képes az emberi szervezet, nem olyan vészes.
2009. jún. 29. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam érzéstelenitést.Egyáltalán semmit nem éreztem a varrásból, tehát egyáltalán nem fájt.
2009. jún. 29. 09:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam érzéstelenitőt,és semmit nem éreztem,és azota sincs semmi gond.6 hetes kislány anyukája.
2009. jún. 29. 09:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam kb 6 szuriig számoltuk a férjemmel, mert nagyon feldagadtam addigra, mert hátsó koponyatartásban jött a kisfiam és vitt mindent, sok lett a vérömleny és a doki nem látta mit is kéne varrni :) én meg baromi csikis vagyok a combomnál és mikor hozzáért a doki folyton röhögtem, tisztára hülyének néztek. Amúgy minden öltést éreztem hiába szúrkáltak, de sztem azért mert tényleg nagyon megviseltük egymást a fiammal. Neki a buksiján lett egy nagy púp, tisztára olyan volt mintha két feje lett volna, de nekünk akkor is ő volt a legszebb :) A kis csúcsfej :)
2009. jún. 29. 10:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is adtak, van ahol érztem, van ahol nem, de nem volt kibírhatatlan.

Utolsónak: én is borzasztó csikis vagyok, én is ugráltam, meg röhögtem, engem is hülyének néztek. Mindezt azokután, h az egész vajúdás alatt gyomorsav-csökkentőért rimánkodtam, meg is kérdezte a szülésznő, h biztos ez a legnagyobb problémám? :) Mikor fel kellett feküdni, begörcsölt a combom, elötte meg se nyikkantam, akkor meg felsikítottam, furán nézett egy picit az orvos, mondom görcsöl a combom, és röhögtem rajta:) Nyomás közben meg mindig mikor várni kellett a fájásra, azt hajtottam, h megizzadtam, büdös vagyok:D

Mondta is a férjem, h alapból s vagyok könnyen kezelhető, de szülés alatt kriminális voltam:D Rajtam viccelődtek a dokival, kérdezte a doki, h ilyen nehéz velem otthon is? :D

2009. jún. 29. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem´adtak érzéstelenítöt, de sokkal jobban fájt a varrás mint maga a szülés. De azért ki lehet bírni.
2009. jún. 29. 10:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem szültem még,de nekem is kellett ambulánsan összevarrni ill előtte felnyitni egy régi sebet majd ismét összevarrni és meggyőződésem több ismerős véleménye és tapasztalata után,hogy az a legnagyobb baj,hogy nem várnak elég ideig míg hat a fájdalom csillapító.Ezért fáj annyira...

Utolsó előtti: jót nevettem,ha én lettem volna a dokid biztos szakadok a nevetéstől és ezerszer inkább te,mint egy visítós sikítós hisztis kismama:)

2009. jún. 29. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!