Gát összevarrásához adnak vmilyen érzéstelenítőt?

Én nem kaptam de a kutya sem foglalkozott már vele : ))
Nem volt kibírhatatlan.

Nekem is adtak, van ahol érztem, van ahol nem, de nem volt kibírhatatlan.
Utolsónak: én is borzasztó csikis vagyok, én is ugráltam, meg röhögtem, engem is hülyének néztek. Mindezt azokután, h az egész vajúdás alatt gyomorsav-csökkentőért rimánkodtam, meg is kérdezte a szülésznő, h biztos ez a legnagyobb problémám? :) Mikor fel kellett feküdni, begörcsölt a combom, elötte meg se nyikkantam, akkor meg felsikítottam, furán nézett egy picit az orvos, mondom görcsöl a combom, és röhögtem rajta:) Nyomás közben meg mindig mikor várni kellett a fájásra, azt hajtottam, h megizzadtam, büdös vagyok:D
Mondta is a férjem, h alapból s vagyok könnyen kezelhető, de szülés alatt kriminális voltam:D Rajtam viccelődtek a dokival, kérdezte a doki, h ilyen nehéz velem otthon is? :D

Nem szültem még,de nekem is kellett ambulánsan összevarrni ill előtte felnyitni egy régi sebet majd ismét összevarrni és meggyőződésem több ismerős véleménye és tapasztalata után,hogy az a legnagyobb baj,hogy nem várnak elég ideig míg hat a fájdalom csillapító.Ezért fáj annyira...
Utolsó előtti: jót nevettem,ha én lettem volna a dokid biztos szakadok a nevetéstől és ezerszer inkább te,mint egy visítós sikítós hisztis kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!