Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés inditás hogy müködik?...

Szülés inditás hogy müködik? Holnap megyek föorvosi konzultációra és lehet inditanak.40+5 hkm

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2010-ben volt ez: borotválás, beöntés, burokrepesztés, a fájások maguktól jöttek ezután és alig pár óra múlva már ott volt velünk a kislányunk. Nekem is a zavaros magzatvíz miatt kellett egy héttel a kiírt előtt megindítani a szülést.
2012. máj. 23. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Indított szülésem volt 40+6-n, mert már félig kinyílt a méhszáj fájások nélkül. Előkészítés, burokrepesztés. Jöttek a fájások, erősítésnek kaptam oxit. Így is kibírtam érzéstelenítés nélkül. Volt belsővarratom, de nem is éreztem. A gátseb is csak a varratszedésig fájt. A babám nyugodt, kiegyensúlyozott volt és most is az. Semmilyen hátránya nem volt az indításnak.
2012. máj. 23. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és nem egészen 5 óra alatt végeztünk az egésszel.
2012. máj. 23. 17:39
 14/15 rukimeki1 ***** válasza:
Nekem is indították, de nekem már elment a vizem. Oxitocin infúzió, és EDA. Én EDA-t nem kértem. Előtte természetesen beöntés. Könyű szülést jó egészséget, és nagyon sok boldogságot, örömöt a babához! :)
2012. máj. 23. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt, hogy borotválás, beöntés, és burokrepesztés. 6 óra vajúdás után megcsászároztak mert nem tágultam, és a vérnyomásom is felment 190/120-ra vérnyomás csökkentő mellett.
2012. máj. 24. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!