Ha nincs fogadott orvosom, mikor indítanak szülést, ha túlhordanám?
Nálunk Nógrád megyében úgy működik, hogy a 40.héten mindenképpen befektetnek a kórházba. És a 41.héten indítják meg a szülést.
Úgy érzed, túl fogod hordani? Vagy esetleg már betöltötted 40.hetet?
Én 38 hetes vagyok, másfél hét múlva császároznak.
16.25-ös vagyok. Na ezt én sosem értettem... Mármint azt hogy némelyik orvos módosítja a szülés dátumát az UH szerinti méretek alapján, némelyik nem. Én pl június 20-ra vagyok kiírva utolsó mensi szerint, de végig kb 1,5 héttel kisebb a baba, mindegyik UH szerint. Mégsem írták át a szülés dátumát. Ráadásul mivel programozott császár lesz, még 1 héttel hamarabb meg is műtenek. Tehát június 14-én szülök, de UH szerint a 40.hetet csak június utolsó napjaiban tölteném be. Ez nekem magas :(
Visszatérve Rád, az jó, ha zárt a méhszáj. Bár gondolom már szeretnéd, ha kint lenne a baba, ugye? És sosem tudni, nem akar-e előbb kibújni, tehát lehet nem is kell megvárnod a 11-i befekvést. Könnyű szülést Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!