Szexelés után túl soknak tűnt, ami távozott belőlem. Ugye nem a magzatvíz? Mit csináljak? 36. hét elején vagyok.

Szia!
Nem akarlak megijeszteni, de szerintem lehet magzatvíz is, mert az egy átlátszó, szagtalan folyadék (olyan mint a víz).
Azóta nem folyt vagy szivárgott?
Ha igen, akkor menj be a kórházba, mert ilyenkor nagy a fertőzés veszélye és ha jól tudom 12 órán belül meg is indítják a szülést (hacsak nem indul be magától).
(Nekem anno csak szivárgott este 7 óta, és hajnali 3/4 4-re meg is volt a babám, rásegítés nélkül.)
Ügyes légy, könnyű szülést!!! Ha mégsem most jön a baba, akkor ugyanezt kívánom neked pár hét múlva! :)

Szia!
A 16:31-es válaszoló vagyok.
Én sem voltam biztos benne hogy a magzatvíz szivárog, ráadásul akkora hó volt, hogy csak mentővel jutottam be a kórházba. Se a mentős (mivel nem vizsgált meg), se a szülésznő nem hitte el hogy a magzatvizem szivárog. Aztán adott egy poharat, hogy menjek és pisiljek bele. Ahogy léptem egy nagyot a pohárért elöntött a víz.
Erre az volt a válasza, hogy ja akkor mégiscsak az! :)
De azon semmiképp ne aggódj hogy kinevetnek!!!

Szia!
Örülök neki, akkor most tessék sokat pihenni és vigyázz magatokra!
(Akinek nem hitték el hogy szülni fog :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!