Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szexelés után túl soknak...

Szexelés után túl soknak tűnt, ami távozott belőlem. Ugye nem a magzatvíz? Mit csináljak? 36. hét elején vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia.Itt vagy még?Milyen volt az állaga/színe ami kifolyt belőled?
2009. jún. 28. 16:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Teljesen színtelen, folyékony kb 1 dl.
2009. jún. 28. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az magzatvíz volt. Nem fájogat a hasad?
2009. jún. 28. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak megijeszteni, de szerintem lehet magzatvíz is, mert az egy átlátszó, szagtalan folyadék (olyan mint a víz).

Azóta nem folyt vagy szivárgott?

Ha igen, akkor menj be a kórházba, mert ilyenkor nagy a fertőzés veszélye és ha jól tudom 12 órán belül meg is indítják a szülést (hacsak nem indul be magától).

(Nekem anno csak szivárgott este 7 óta, és hajnali 3/4 4-re meg is volt a babám, rásegítés nélkül.)

Ügyes légy, könnyű szülést!!! Ha mégsem most jön a baba, akkor ugyanezt kívánom neked pár hét múlva! :)

2009. jún. 28. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Első vagyok.Szerintem menj be a kórházba és nézesd meg magad mert nekem nem indultak be a fájások miután elfolyt a magzatvíz.Lehet,hogy tényleg a magzatvíz volt.Majd írd meg mi lett.
2009. jún. 28. 16:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Azóta semmi. Semmi nem szivárog. A bébi rendesen mozog. Félek ha bemegyünk kinevetnek...
2009. jún. 28. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nevetnek ki,ha meg igen akkor kit érdekel.Menj be és nézesd meg magad,nehogy baj legyen.
2009. jún. 28. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 16:31-es válaszoló vagyok.

Én sem voltam biztos benne hogy a magzatvíz szivárog, ráadásul akkora hó volt, hogy csak mentővel jutottam be a kórházba. Se a mentős (mivel nem vizsgált meg), se a szülésznő nem hitte el hogy a magzatvizem szivárog. Aztán adott egy poharat, hogy menjek és pisiljek bele. Ahogy léptem egy nagyot a pohárért elöntött a víz.

Erre az volt a válasza, hogy ja akkor mégiscsak az! :)

De azon semmiképp ne aggódj hogy kinevetnek!!!

2009. jún. 28. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem magzatvíz volt, de bent tartottak a méhösszehúzódások miatt, holnap mehetek haza. Kaptam magnéziumot. Köszi a tanácsokat, tényleg nem nevettek ki!
2009. jún. 29. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök neki, akkor most tessék sokat pihenni és vigyázz magatokra!

(Akinek nem hitték el hogy szülni fog :D)

2009. jún. 30. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!