Hogyan csillapítsam le magam?
Figyelt kérdés
Néhány nappal vagyok szülés előtt. Mással is előfordul, hogy akarata ellenére szinte dührohamokat kap ebben az időben, vagy pszihológushoz kéne fordulnom? Mindíg a férjem ellen irányul, ha egyedül vagyok otthon nagyon békés vagyok és boldog várakozás van bennem. De Ő hihetetlenül fel tud ingerelni és ráadásul szeretne bejönni velem a szülőszobába. Hát nem tudom ez így jó ötlet-e? Ti mit gondoltok?2009. jún. 28. 10:37
1/4 anonim válasza:
azt hogy bemegy-e veled a szülőszobába majd akkor eldönitek szerintem. tök természetes hogy ilyen vagy. kezd ilyenkor a dolog idegesítő és kényelmetlen lenni és valakire muszály "haragudni":) mégiscsak ő tette ezt veled:)lesz ez így szülés után is. kitartás a férjednek. akkor is rá fogsz haragudni ha sír a pici, mert rá nem tudsz. én pl. kiküldtem a szülőszobából annyira nem bírtam elviselni hogy ot van. de császár lett. egyébként meg imádom. nincs semmi bajod:))))
3/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem sincs semmi gond ez teljesen természetes.Én most vároma 3.babómat és engem is idegesít szegény minden miatt.Ha velem van szét tudnák durrani a méregtől ha meg egyedül vagyok vagy a gyerekeimmel semmi gond.Ez van ez egy ilyen időszak.Ezt ő is tudja és inkább mindent rám hagy .:)Tudja hogy ez majd el múlik.Azt hozzá teszem hogy mi a 27. hétnél tartunk.
4/4 anonim válasza:
Ennél már csak az lesz rosszabb, ha hazamentek a babával! Még akkor milyen idegbeteg leszel! Mi pl a terhesség vége felé sokszor külön aludtunk, vagy én mentem át a másik szobába, vagy a férjem, mert idegesített, ahogy horkol, de még az is, ahogy szuszogott lélegzetvétel közben. Azért dühkitöréseim nem voltak. Ez biztos, hogy bizonyos fokig természetes, azért neki ne menj a párodnak. Próbálj megnyugodni, és icit könnyedebben venni a dolgokat. És már előre ráhangolódni a szülésre. Az, hogy bemegy-e veled mindenképpen kettőtök döntése legyen! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!