Miért előnyös ha van fogadott orvos?
Milyen előnyökkel jár ha van fogadott orvos?
Esetleg kb árban mennyi lehet?
Mikor érdemes orvos keresni?
Valaki tud ajánlani, Budapesten esetleg?
Ha megindul a fájás ,akkor mentő is be visz, vidékről pl: Inárcs-ról?
Nekem elsősorban lelki okai vannak, hogy van fogadott orvosom, és Őt is úgy találtam, hogy két ismerősöm is nála szült, és agyon dicsérték.
Előnyei (részemről):
-kialakul egy bizalmi kapcsolat, így a nagy napon meg fogok nyugodni, ha ott lesz, bármi is történjék
-bármilyen kérdésem volt, normális, érthető választ kaptam rá
-vidéken lakom, az ultrahangvizsgálatot a rendelőben elintézte, vérvizsgálatkor pedig telefonon lebeszéltük, hogy minden oké, az eredményt pedig akkor átadta, amikor legközelebb találkoztunk, így több utat, telefont, időpontkérést pl. ultrahangra, megspóroltam
Ár:
-alkalmanként 8.000 Ft, ennél hallottam sokkal drágábbat úgy, hogy a magánrendelőben nem volt ultrahang, és a titkárnő semmit sem intézett el
-nincs konkrét összeg, mennyiért vállal szülést, annyit adok, amennyit gondolok/tudok
Mikor érdemes keresni:
-pozitív teszt előtt találkoztam vele először, felhívtam, hogy pozitívat teszteltem, megbeszéltük, mikor érdemes először menni, hogy lássunk is valamit
Ajánlani:
-én nagyon tudom őt ajánlani, ha gondolod, priviben megírom az elérhetőséget
Mentő:
-biztos vagyok benne, hogy igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!