Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért előnyös ha van fogadott...

Mizuzizu92 kérdése:

Miért előnyös ha van fogadott orvos?

Figyelt kérdés

Milyen előnyökkel jár ha van fogadott orvos?

Esetleg kb árban mennyi lehet?

Mikor érdemes orvos keresni?

Valaki tud ajánlani, Budapesten esetleg?

Ha megindul a fájás ,akkor mentő is be visz, vidékről pl: Inárcs-ról?

2012. máj. 20. 21:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem elsősorban lelki okai vannak, hogy van fogadott orvosom, és Őt is úgy találtam, hogy két ismerősöm is nála szült, és agyon dicsérték.

Előnyei (részemről):

-kialakul egy bizalmi kapcsolat, így a nagy napon meg fogok nyugodni, ha ott lesz, bármi is történjék

-bármilyen kérdésem volt, normális, érthető választ kaptam rá

-vidéken lakom, az ultrahangvizsgálatot a rendelőben elintézte, vérvizsgálatkor pedig telefonon lebeszéltük, hogy minden oké, az eredményt pedig akkor átadta, amikor legközelebb találkoztunk, így több utat, telefont, időpontkérést pl. ultrahangra, megspóroltam

Ár:

-alkalmanként 8.000 Ft, ennél hallottam sokkal drágábbat úgy, hogy a magánrendelőben nem volt ultrahang, és a titkárnő semmit sem intézett el

-nincs konkrét összeg, mennyiért vállal szülést, annyit adok, amennyit gondolok/tudok

Mikor érdemes keresni:

-pozitív teszt előtt találkoztam vele először, felhívtam, hogy pozitívat teszteltem, megbeszéltük, mikor érdemes először menni, hogy lássunk is valamit

Ajánlani:

-én nagyon tudom őt ajánlani, ha gondolod, priviben megírom az elérhetőséget

Mentő:

-biztos vagyok benne, hogy igen

2012. máj. 21. 17:36
 22/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó persze hogy érdekel , de remélem vállal valameik úgy hogy augusztusba fogok szülni .
2012. máj. 21. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!