Kiknek nem illik bemenni a korhazba?
Parom testverenek szuletett babaja, en az anyukaval 3x talalkoztam.
Nekem illik bemenni a korhazba? Szerintem nem, en sem orulnek, ha egy csomoan bejonnenek...
Emiatt aludj nyugodtan. Én megmondtam már előre mindenkinek, hogy majd otthon és hetekre rá, ha hazajöttünk, a párom is támogat ebben, ő is azt szeretné, ha a babával foglalkoznék és nem a rokonokkal, ez nem róluk szól. Én megkérem a szüleimet is, hogyha bárki be akarna jönni a rokonságból állítsák le. Ha hazajöttünk, szerencsére hozzánk csak úgy lehet bejönni, ha telefonálnak: se csengő, se kaputelefon, felőlem hiába áll itt bárki bejelentkezés nélkül...
Ne ebben a pár hétben akarja senki megmutatni milyen "fontos", ha eddig sem vitte ki az ajtónkat. Ha ezen megsértődik valaki, jobb is.
Szerintem még az sms-be is beírjuk, hogy otthon várjuk majd a gyerekágyas időszak után a látogatókat.
34 hetes kismama
Ahol én szoktam szülni, ott a látogatók nem tudnak bejönni, nekem kell hozzájuk kimenni, és a babát is csak üvegen keresztül láthatják.
Úgyhogy nálunk konkrétan volt olyan helyzet, hogy bejöttek, és szóltak hogy itt vannak, én meg hogy köszi, de nem alkalmas, és nem mentem ki. Volt belőle sértődés nem mondom, de többet nem ismétlődött meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!