Kiknek nem illik bemenni a korhazba?
Parom testverenek szuletett babaja, en az anyukaval 3x talalkoztam.
Nekem illik bemenni a korhazba? Szerintem nem, en sem orulnek, ha egy csomoan bejonnenek...
Kinek illik, kinek nem, épp tegnap gondolkoztam, hogy én páromat mindennap bevárom majd :D anyáékat, mamáékat, hisz csak én részemről vannak, egyszer bevárom, ha mondhatom ezt! Ez összesen 5 fő! Többet nem látnék benn szívesen
33 hkm
Nem arról van szó, hogy illik-e... Szerintem a kórházba hagyd pihenni, nem hiszem, hogy nehezményezné, ha egy látogatóval kevesebb.
Ha gondolod, küldj be egy doboz üdítőt, vagy egy bombot a kórházba azzal a rokonnal, aki megy.
De ha kijönnek, akkor illik elmenni, és kicsit jobban megismerkedni az anyukával. (Érdeklődd majd meg, mikortól fogadnak szívesen látogatót.)
Én csak azoknak örülök olyankor, akiket szeretek.
Nagyon fárasztóak az első napok, főleg a kórházban, ahol nem igazán lehet pihenni.
A férjem és a gyerekeim, plusz a legjobb barátnőm.
A szüleim és anyósomék egyszer szoktak bejönni, őket is úgy próbálom hívni, hogy ne a szülés napján, hanem másnap jöjjenek, és lehetőleg mindenki egyszerre, mert akkor negyed óra alatt megvan mindenki...
Viszont az jó ötlet ha beküldesz valamit. Most pl. én egy fél kiló epernek nagyon örülnék! :o)
(Ja amúgy remélem ma holnap szülök, ezért bele tudom élni magam...)
Én ha szülnék, tuti, hogy csak tényleg a közeli családtagokat látnám szívesen (anyum, apum, anyós, após), a kórházban.
Akkor küldetek be a párommal valamit, gyümölcs jó ötlet.. :)
Utolsó, könnyű szülést!:)
5-ös válaszolónak üzenem, (bocs az off-ért) epret szülés után nem szabad, a szoptatás miatt!! Én is annyira kívántam, de a szülésznő közölte, hogy nagyon nem kéne :(
Szóval kedves kérdező, ha gyümölcsöt küldenèl, nézz utána neten, hogy mit ehet szoptatás alatt anyuka..
Arra gondoltam, hogy megkérdeztetem a párommal, hogy mit szeret az anyuka, és akkor azt küldök.
Hiába küldenék pl banánt, ha utálja ..
Csatlakozom az előttem szólóhoz: a páromon, szüleimen és anyósomékon kívül senkit nem szeretnék a kórházban látni. Otthon az első 4-5 hétben szintén csak őket, de ezt tudja már mindenki, itt tutira nem lesz vendégjárás, képeket kapnak e-mailben és telefonon érdeklődjenek felőlünk. Ennyi.
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!