Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek császára volt, az mit...

Akinek császára volt, az mit érzett a műtét alatt?

Figyelt kérdés

Nekem az volt, és agyonszorítottam az aneztez asszisztens nővér kezét.

Nektek, hogyan volt ez? Mit éreztetek?

2009. jún. 26. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én altatást kértem mert nem bírtam volna a látványt (vágás, vér..), az igazak álmát aludtam.
2009. jún. 27. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalmat egyáltalán nem éreztem. Már műtét előtt 170/110 volt a vérnyomásom, gondolom műtét közben ez csak emelkedett. A kezeim le voltak kötve, az egyikben egy zsebkendőt szorongattam. És rettenetesen izgultam. Hányingerem volt, de inkább a félelemtől. Folyamatosan imádkoztam, és nagyon mélyeket lélegeztem, nehogy nányjak. A dokik, meg mindenki aranyosak voltak, egyszer csak mindenki felkiáltott, hogy micsoda hosszú köldökzsinór. Odamutatták a kislányomat, és csodálatos volt, de nem tudtam felfogni.. Arra is nagyon ügyeltem, nehogy meg akarjam mozdítani a lábamat, mert tudtam, hogy úgysem érzem, és az amekkora kudarc!:-) Utána meg az volt fura, hogy két beteghordó ölbe kapott, és azt csak láttam, hogy az egyik a lábaimat hozta, de érezni nem éreztem. Eszméletlen hülye érzés!! De megérte! Bár így utólag nem tudom, hogy tudtam végigcsinálni!
2009. jún. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!