Finisben lévők: beindult már valakinek a szülése a fronttól? Vagy meddig kell várni, hogy történjen valami a hidegtől?
Figyelt kérdés
Én úgy izgulok. :)Várom, hátha beindítja. A jóslóim kemények és néha elég fájdalmasak. A derekam le akar szakadni néha, de még semmi sem történt, ami szülést jelezne.2012. máj. 12. 15:09
31/35 anonim válasza:
4090 g, 58 cm, óriásbébi.
Mindenki azt latolgatta, hogy hogy fért el bennem. :o)
(162cm vagyok, alapból 48-50 kg, 62/63-al mentem szülni.)
4-es
Én is gratulálok!
32/35 anonim válasza:
És kérdezőcske, neked mekkora lett a fiad? Őt is nagyra tippelték ugye?
4-eske - gratula a kis óriásodhoz!! :))
33/35 A kérdező kommentje:
Jaj tényleg, nem írtam le. :)
Pont ma egy hetes, 4300 grammal és 55 centivel született, apuci szeme fénye és anya kicsi szerelme. :)
Tesói imádják, nyugodt és békés baba, nem vagyok fáradt, csak határtalanul boldog. :)
2012. jún. 1. 07:38
34/35 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is sikeresen megérkeztünk, 3850g, 54 cm. Kicsit túlhordtam, és végül császár lett belőle, de jól vagyunk az a lényeg. :-D
35/35 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
2012. jún. 12. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!