Van valakinek tapasztalata a szülés után használható anionos betétekkel kapcsolatban? Ha igen, milyet használtál (márkát, méretet írj, kérlek)? Hol vetted? Mi a tapasztalatod?
Szülés után én a vattára esküszöm. Az jól szellőzik, és az a legfontosabb, mert állandóan vérzel több héten keresztül.
Árban is olcsóbb, mivel tényleg sűrűn kell cserélni nehogy bepálljon.
Ha varrnak akkor gézzel kell betekerni a vattát.
1. válaszoló vagyok,
a dm-ben ami van, az sima betét, amiből van több méret, mint a Libressből, vagy alwaysból, vagy bármelyikből, és tisztasági betét is van ilyen.
Ami más, hogy a betétben végigfut egy zöldes csík, az az az anionos része, ami fertőtlenítős hatású.
Szülés után nem tudom mennyi vérzésed lesz, az első napokban- éjszaka még inkább a tena super betéteket használd, utána már át lehet állni erre. Illetve nem tudom,hogy ennek vannak-e ennél nagyobb méretei.
sziasztok! van egy ismerősünk, anyukámnál volt, ő csinált ilyen "bemutatót" az Anion love moon betétről, hogy miért jobb mint a többi stb... Több féle van, szárnyas.... Mi rajta keresztül szoktunk rendelni, én nagyon szeretem, fertőtlenítős, nagyon jó a nedvszívóképessége is. Mindenkinek ajánlom!!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!