Van valakinek tapasztalata gátmasszázs olajjal? Milyen, mennyit használ szüléskor? És egyáltalán hogy kell használni?
DM-ben vettem Veleda márkájút. Finom illata van. :)
Nem szüléskor kell használni, hanem a 34-5-6. héttől folyamatosan naponta egyszer, és nem is akárhogyan, hanem célirányosan fokozatosan tágítva-lazítva a szöveteket. A gugliban találsz rá egy szuper leírást rajzzal együtt (rögtön az első találat, egy doc file). Nem kellemes, sőt, inkább kicsit fájdalmas főleg eleinte, de megéri!
Szia!
Én kaptam ajándékba, de egyszer sem használtam szülés előtt! És mégis sikerült a gátvédelem! És nem is repedtem, szakadtam! Én a SOTE2-n szültem és volt ott olaj, így az enyémet nem is kellett használni! Azóta is a fiók mélyén van! :)
Értem én, én is úgy gondoltam, hogy előtte használni.
Csak ugye a szülésnél fejti ki a hatását. Nekem nem u a az első, elküldenéd a linket esetleg?
Első vagyok. itt a link:
www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191107335.8029.doc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!