Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az isemroseim azt mondjak,...

Az isemroseim azt mondjak, hogy oxitocint mindenki kap szules alatt. Igaz ez? Elkerulheto?

Figyelt kérdés

Mert hallottam, olvastam , h nagyon felerositi a fajasokat, azok intenzitasa nem fokozatosan alakul ki.

Elore koszonom a valaszokat

34 hetes kismama

2009. jún. 24. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is kaptm mivel délben felvittek a szülőszobára fél 4-ig nézték a fájásokat de nem volt rendszeres fájásom. Így burkot repesztettek kaptam oxitocint és 8 után meg volt a kisfiam. Nekem jó volt igaz fájt piszkosul de segített.
2009. jún. 25. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is kaptam. Nálam először a magzatvíz ment el, de utána nem akart tágulni a méhszájam. Az oxitocin is csak nagyon lassan hatott, ráadásul így nem is tudtam sétálgatni. Végül nálam is a labdára ülés hozott áttörést, az többet segített, mint az összes oxitocin együttvéve. Összesen 13 óra volt a magzatvíz elfolyásától kezdve.
2009. jún. 25. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

szia!

Ha nincsenek erősebb fájások , és nem tágul rendesen a kismama; csak akkor adják. De én inkább hasznosabbnak ítélem , mint azt , amit régen vallottak, hogy vajúdjon csak szerencsétlen anya , amíg bír , aztán 2 nap múlva teljesen kifáradva szülje meg a babát. Nekem is adtak, mert nem tágultam rendesen. Nálam szép fokozatosan hatott; nem egyik percről a másikra kezdtem el ténylegesen vajúdni. Igazából ez fájáserősítő, és van hatóideje is, meg gondolom attól is függ, hogy az infúziót milyen gyorsaságra kötik be.

2009. jún. 25. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kap mindenki! Csak akinek meg kell indítani a szülését, vagy be kell segíteni a tágulásban.
2009. jún. 25. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Én kaptam, mert nem igazán akartak beindulni a fájások, de a testem le sem sz...a a dolgot, mintha nem hatott volna, a dokim is csak lesett. Aztán, a mászkálás, és a labdán ülés jött be Nekem is végül.
2009. jún. 25. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Az kap utána, aki császárral szült, nem? Én császáros voltam és nem előtte, hanem utána kaptam minden nap 4-5 napig.
2009. jún. 25. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!