Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen érdemes még szülész...

38 hetesen érdemes még szülésznőt fogadni? Pénteken kezdem a 38. hetet, most ajánlottak szülésznőt, de tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Szerintetek megfogadjam?Ki mikor fogadott?
2009. jún. 24. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, a lényeg, hogy mire mentek szülni meg legyen beszélve.:)

Gyors,könnyű szülést!

2009. jún. 24. 09:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Csak azért nem tudom eldönteni hogy mi legyen mert sok helyen olvastam,hogy aki fogadott annak már ő csinálta az nst-t és tudott vele egy kicsit ismerkedni.Ennyi idősen ismerkedésre már lehet nem lesz rá időm:-)
2009. jún. 24. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap töltöttem a 38. hetet, a 36-ban fogadtam fel a szülésznőt, igaz, hogy már Ő szokta csinálni az NST-t, de nem ez a fontos. Én belegondoltam, hogy ha csak fogadott dokim lenne, vagy még az sem, borzasztó kiszolgáltatottnak érezném magam (így is, de azért ha tudom van kit felhívjak abban a pillanatban, mikor menni kell a kórházba, azért az más), a dokik meg ugye olyan elfoglaltak, nem biztos, hogy fel tudják venni a telefont, ha éppen műt, vagy elment nyaralni stb (ilyet is hallottam felfogadott orvosnál, pont akkor ment nyaralni!). Az Én szülésznőm minden alkalommal mikor hívom, hogy mennék NST-re azonnal felvesz a telcsit és 5 percen belül már ott is van. Szóval Én maximálisan megbízom a szülésznőmben, mindenképpen ajánlanám neked, hogy fogadj. Egyáltalán nincs késő. A szülés beindulásánál jó lesz, ha olyan embert tudsz hívni, aki felkészült minden fajta szülési módra, még ha nem is ismered személyesen, Ő már tapasztalt ezt-azt.

Könnyű szülést kívánok!

2009. jún. 24. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, én most vagyok 38 hetes és kb. a 30. héten fogadtam de csupán 1-szer találkoztunk így mi sem tudtunk nagy "barátságot" kötni de hívtam mát Őt ha kérdésem volt és biztosított róla, hogy jön ha nekem mennem kell szülni és ez megnyugtató. Remélem így is lesz:)

Boldog babázást!

2009. jún. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!