Kismamának kórházba mit illik vinni? Vmi apróság
Akikkel beszéltünk a babavárással kapcsolatban,azoknak simán megmondtam, hogy majd itthon pár hét után és akkor is egyeztessünk. Én úgy terveztem,hogy akiket sms-ben értesítünk, azoknak megírom ebben, valami jópofa szöveggel: pl a személyes köszöntéseket otthonunkban várjuk, vagy valami hasonló.
31 hetes kismama
Én is egyetértek a 31 hetes kismamival! Én sem szeretném, ha az első pár hétben zaklatnának. És szerintem egy NORMÁLIS ember, legyen az rokon, barát, barátnő, ismerős tök mindegy nem is erőltetni a látogatást.
Eddig 3 nagyon jó barátnőm szült és egyikhez sem mentem be. És nem azért mert bunkó vagyok, hanem tudom, hogy most a legkevésbé velem akar "jópofizni". Természetesen telefonon beszéltünk pár percet és kész. Utána mikor már 5-6 hetes volt a picúr, akkor meglátogattam otthon őket, vittem ezt azt, használati dolgokat (pelus, törlőkendő... persze előtte egyeztettünk), a mamiknak pedig valamilyen gyümölcsöt.
Sziasztok!
Én 6 hete szültem! Hozzám minden nap jöttek látogatni. Kb a pokolba kivántam egy régi kolléganőmet, mikor másnap megjelent, császáros szülés után. Hozták a rengeteg cuccot, jó nehéz csomagokat. alig bírtam bevinni a szobába utána meg ki a férjemnek, hogy hordja haza őket. Komolyan mondom, majdnem megbolondultam míg bent voltam. 3 óránként hozzák a picit szopni, egy órát velünk is van. ARittig, hogy szoptatás előtt jöttek pár perccel. Tudtam, hogy nem fog jó lenni ha jönnek, de hiába mondtam, hogy ne jöjjenek, csak jöttek. Volt olyan nap, hogy sírtam miattuk, mert az én babám az ágyamon üvöltött, oda letették és én meg az idióta látogatóktol nem tudtam szabadulni. Szörnyü emlék lesz mindig.
Olyankor a férjen, meg a huslevesen kivül amivel beszalad valamelyik nagyi, semmi másra nincsen szükség. Ha nem olyan mint az én anyósom, hogy jön a kajával és nemhogy adná ide, hanem az unokáját akarja látni. Engem meg sem kérdezett, hogy mi a fene van velem. Már majd el ájultam éhen ráadásul. Hát nincsenek jó élményeim. Pedig pont ezt akartam elkerülni, de én hiába mondtam, hogy nem akarok látogatót.
Hozzám a férjem olyan (távoli) rokonai is bejöttek,akiket nem is ismertem!
Most anyósom lelkére kötöttem,hogy nehogy szóljon senkinek mikor megszületikamásodik babánk!
Csak aférjem,lányom, meg a sógoromék,meg anyosomék...Én nem szeretnék senki mást bent látni...Majd hahazajöttünk...
Mondjuk nálunknem atürelemről híresacsalád,így a 6 hetet már nem kértem,főleg,hogy most jó idővan (a lányom annó influenzajárványkor született)
Szóval haza már jöhetnek 2 hetesenis...
De abkórházban senkitnem akarok az említetteken kívül látni...
2 éveskislány és 39 hetes pocakcsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!