Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki a miskolci Szent Péteri...

Aki a miskolci Szent Péteri kórházban vagy a miskolci Semmelweis kórházban szült írja már le milyenek voltak a nővérek és a szülészek?! Odafigyelnek a kismamára vajúdás közben? És a szülést is normálisan levezetik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy a Semmelweisben normálisak a nővérek. Én is majd ott fogok szülni. Van fogadott dokid? és szülésznőt fogadsz? Én nekem a Mézes Erzsébet szülésznőt ajánlották, valamint a Gróf Magdolnát is mondták hogy aranyos. De állítólag mind azok. Én úgy tervezem, hogy fogadok szülésznőt hisz ő lesz végig bent velem és azért nem mindegy hogy végig ott van valaki aki csak rád figyel :)
2012. ápr. 30. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=sH5TSKsEMqY ezen a miskolci semmelweis szülészetét mutatják be.

http://www.youtube.com/watch?v=1F5QUKa_D8w itt is a semmelweis szülészeti osztályát mutatják be.

2012. ápr. 30. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a Semmelweisben szültem, fogadott doki és fogadott szülésznő nélkül. Eléggé leszarták a fejemet amikor bementem befeküdni, nem hitték el hogy 5 perces fájásaim vannak mert nem ordítottam,és még nem voltam csak 1esre kitágulva. Nem foglalkoztak velem különösebben, be-be jöttek. Amikor mondtam hogy inkább sétálnék minthogy feküdjek ledorongoltak hogy odabent csak feküdni, emiatt el is húzódott a vajúdásom. Ezután némiképp gorombák lettek, de azért amikor már szenvedtem felajánlották a fájdalomcsillapítást meg időről időre rám néztek. Amikor eljött az idő nagyon kedvesek voltak a nővérek és az orvos is. Gyorsan meglett a baba, mindent elmondtak közben hogy mit csináljak és hogyan, szóval teljesen rám és a babámra koncentráltak. Nagyon örülök hogy ilyen szerencsés voltam.

Egyébként van negatív tapasztalat is,mellettem a fogadott orvos úgy beszélt a vajúdó nővel mint a ronggyal meg a nővér is.

Szóval teljesen orvos és nővér függő szerintem, meg a hangulatuktól is függ. Bár én azt mondom, hogy ha csúnyán bántak volna velem azzal sem foglalkoztam volna sokáig, mert ahogy a gyermekedet a kezedbe fogod minden rosszat elfelejtesz és csak a mérhetetlen boldogságot érzed. Persze ez az én véleményem.

2012. máj. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!