Volt akinek a szülést megelőzte egy tisztulási folyamat (hasmenés)?
Figyelt kérdés
Szorulással küszködtem eddig.Ma pediglen már 3x voltam "nagy" wczni ebből kettő hasmenés volt(sok).Semmi hashajtósat nem ettem,sőtt inkább olyat ami fogja a székletet.36hkm2012. ápr. 27. 14:10
1/10 anonim válasza:
Nálam a második szülésnél fordult elő, de akkor már fájások is voltak!
2/10 anonim válasza:
Igen, az nap délelőtt mikor szültem. Aztán 1-kor kezdődtek a fájások. :)
3/10 anonim válasza:
nekem is a másodiknál volt ilyen éjjel,másnap reggel már mentem is szülni!
Hányadik hétben vagy?
Drukkolok! :)
4/10 anonim válasza:
Igen első babás vagyok reggel ment a hasam nem is nagyon bírtam enni aznap mert hányingerem volt és délután 5 kor kezdődtek a fájások másnap este 10 kor meglett a lányom
5/10 E61 válasza:
Szia! Én is ugyanígy voltam! Nagyon rossz volt végig az emésztésem, de aznap 4* voltam én is wc-n, étvágyam nekem sem nagyon volt, fájás akkor még semmi. Aznap este 11-kor kezdett a magzatvíz folyni!4 éves és 25 hetes pocaklakó kiscsajszik anyukája...
6/10 anonim válasza:
nekem is mindkét szülésem napján hasmenésem volt, igaz már tudtam, hogy szülni fogok mert fájásaim is voltak.de ez neked lehet jó elöjel :)
7/10 anonim válasza:
igen, ez természetes, hozzátartozik.
8/10 anonim válasza:
hát igen sajna ez annak az előjele te még csak 36 hetes vagy, szurkolok hogy minden rendben történjen
9/10 anonim válasza:
már a vajúdóból bekötött infúzióval rohantunk a wcig, igaz, én ha izgulok, megy a hasam, szóval akár a pánik is lehetett.
10/10 anonim válasza:
Nekem ment előtte a hasam, de szerintem az idegesség miatt, mivel a magzatvíz folyt, így tudtam, hogy mi következik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!