39 +5 ksm vagyok tegnap éjszaka gasmenésem volt nem hiszem hogy elrontottam volna a gyomrom. Lehetséges higy ez az öntisztulási folyamat kezdodött? Nektek is volt ilyen es hány napra szultetek ha volt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:06
1/8 anonim válasza:
Lehetséges.
Nekem dél körül kezdődött anno a hasmenés a fájásokkal együtt és másnap reggel 8-kor szültem.
2/8 anonim válasza:
A hasmenés lehet a szülés jele,de én nem tapasztaltam egyszer sem.
3/8 anonim válasza:
Én éjszaka 3-4-szer mentem hasmenni, akkor már voltak fájásaim is, de rendszertelenek, nem is aludtam. Reggel 6-kor mentem be a kórházba, 4 percesekkel, negyed 3-kor lett meg a kislányom.
4/8 anonim válasza:
Én éjjel 2kor keltem, hogy folyik valami belőlem, onnantól 10 percenként jártam betétet cserélni+hasmenésem is volt folyamatosan. 4 órakor mentünk be a kórházba 5 perces fájásokkal, 5:40-kor megszületett a kislányom:)
5/8 anonim válasza:
Lehet, de nem feltétlenül.
3szor szültem, egyiknél sem volt hasmenésem, de még csak nagywcre sem kellett mennem.
7/8 anonim válasza:
Első babánál nem volt, sőt még hashajtót is kellett szednem. 2-nál az utolsó hetekben s rendszeresen volt és gyomorrontás nélkül hígabb.
Azért figyelgesd, ha csak napi 1-2x van, az tényleg nem hasmenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!