Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gátvarrás tényleg sokkal...

A gátvarrás tényleg sokkal jobban fáj, mint a vajúdás?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 4x szültem már de minden alkalommal sokkal jobban fájt a varrás mint a szülés vagy a vajudás.A fájdalmas varrás miatt van nagy korkülönbség a gyerekeim között.Az első után azt gondoltam hogy a második nem fog úgy fájni,ezért másfél év van csak köztük,de nagyon fájt,7 év után mertem bevállalni a harmadikat és 9 és fél év után pedig a negyediket.A gyerekeim 18,16 és fél,9 és fél a legkisebb pedig holnap lesz 2 hónapos.
2012. ápr. 26. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
A gátat védeni kell (Ich bin trolle)!
2012. máj. 1. 15:16
 13/13 jurakklara válasza:
Hát én is azok közé tartozom akinek jobban fájt a varrás. Maga a szülés és főként amikor már jöttek a tolófájások de azt mondták ne nyomjam az nagyon nehéz volt, megpróbálták a gátvédelmet de így is repedtem. Aztán jött a varrás, hiába kaptam érzéstelenítőt mindent éreztem, iszonyatosan fájt, kiabáltam is, mindenki csak lesett hogy a szülés alatt nem volt ilyen hangom. A dokinak se tetszett de ez van, nem tudtam csendben végigcsinálni, annyira fájt.
2012. dec. 16. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!