Szerintetek mikor induljak a kórházba?
5 napja ment el a nyákdugó. vannak jósló fájásaim. tegnap voltam ctg-n, illetve dokinál, azt mondta egy ujjnyira teljesen ki vagyok tágulva. (azaz 1111 a méhszáj érték) a pici folyamatosan mocorog tegnap óta, (dolgozik nagyon) és egyre erősebben menzesz szerű fájásom van hasamban meg derekamban, de nincs bennük rendszer. tegnap délután már pici alvadt véres barnás lett a tisztasági betétem. kb félóránként kell pisilnem. de magzatvíz nem folyt el, és nem rendszereződnek a fájások...éjjel sem aludtam valami sokat, de pl most ahogy ülök a gép előtt nem érzem hogy annyira fájna. pici meg kavar rendesen a hasamban...
a kiskönybe tegnap még azt is írta a doki hogy NST: rendszeres. akkor most vajon elkezdtem tágulni? induljak, vagy még mindig várjak???
amikor rendszereződnek a fájások, akkor indulj.
érdmes előtte beülni egy kád meleg vízbe, ha attól elmúlnak a fájások, akkor csak jóslók voltak, ha erősödik, akkor indulás.
sziasztok mindenkinek köszi a kommenteket, s mindenkinek igaza van hisz nincs két egyforma eset. végül úgy döntöttem, bemegyek max hazaküldenek. rátettek ctg-re ami ki is mutatta a fájásokat olyan 60 körüli értékkel, ami gondolom még kicsi. megvizsgált a doki, azt mondta ujjnyi. menjek sétálgatni a parkba egy órát és ha erősödnek a fájások menjek vissza. de sem ultrahang, semmivel nem vizsgáltak meg pluszban. sétálgattam, nem erősödtek a fájások, így hazajöttünk. fájások, vérzés el is múltak. most csend van és nyugi, babám is kevesebbet mocorog...
úgyhogy várakozok. remélem picimnek nincs baja...nem vagyok egy aggódós típus, de valahogy a terhesség kihozza az emberből.
Ne aggódj márcsak pár nap,de talán pár óra.
Könnyű szülést!
4 gyerkőc anyukája
Betöltött 40. héten voltam pont ctg-n, nem mutatott semmit, előző nap alig mocorgott. Doki megvizsgált, 1 centire nyitva. Nem éreztem semmi jelét, hogy ki akarna jönni, a pocakom se szállt le.
Na mondom marha jó, én már így maradok örökre...
Még aznap éjjel elfolyt a víz, 4 óra múlva mellettem volt a kisfiam.
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!