Van itt olyan anyuka, aki itt Mo-n OTTHON SZÜLT?
Nem véleményeket kérek, nem vagyok még terhes sem. Nem érdekelnek azok a kommentek, hogy veszélyes, meg nem tenné, meg bármi történhet. Olyan érdekel, aki otthon szült tervezetten és nem véletlenül.
Érdekelne a menete, a segítő, kinél intézte és hogyan, stb. Minden, ami ezzel kapcsolatos.
Nagyon komolyan,és a lehető legnagyobb szeretettel mondom,NE OTTHON SZÜLJ.
Ne tedd ki magad a veszélyeknek,se a családodat annak az egész sokknak,ami éri őket,miközben Te fájdalmak közt világra hozod a kisbabát, se kisebb gyerek,se apuka nem gondolom,hogy élvezné. Ez bennem mindig egyfajta megrökönyödést eredményez,milyen az,hogy Te a nappaliban / hálószobában szülsz,miközben a család többi tagja,esetleg kisebb gyerek odakint vár és hallja az egészet? A másik,a kisbabád se tedd ki ilyen veszélyeknek. A kórház szerintem jóval biztonságosabb,tisztább... Menj kórházba, szerintem.
Nyilván most jön majd a reakciód,amiben elküldesz a fenébe,de nekem ez a véleményem.Egy modern gondolkodású nő szüljön kórházban...hidd el,az a kisbabának is sokkal jobb.
Én kórházban szültem, de évek óta olvasgatok az otthonszülésről, szóval nem csak a híradókban hallottam róla.
Több forrást is tudok Neked ajánlani:
- www.nandu.hu
- Noll Andrea: Vajúdástámogatás c. könyve (nem otthonszülésnél is nagyon hasznos)
- www.szules.hu
Az otthonszülésnek vannak feltételei, nem lehet minden esetben ezt választani, lehet, hogy ha odakerülsz, neked nem is lenne lehetőséged rá. Ráadásul a TB sem támogatja.
A feltételekkel, a dolog menetével kapcsolatban: [link]
Kedves Kérdező!
Az OSZ faramuci jogi helyzete miatt inkább nem merülnék részletekbe egy fórumon... és látod mennyire elítélik, nem akarok veszekedni.
Ír nekem egy privát üzenetet az emileddel, és utána beszélhetünk, ha valóban érdekel. Szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!