Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az egri kórházban csak ágyon...

Az egri kórházban csak ágyon és a szülőfotelben lehet szülni? Testhelyzetet választhatok (pl. guggolás)? Az ágy háttámlája állítható? Szabadon lehet a lábam, nem kell felrakni a lábtartóra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szia 2010-ben énis egerben szültem ágyon nekem nem engedték hogy a lábam szabadon legyen felkellett rakni szerintem neked sem fogják engedni de ez attol is függ hogy a baba milyen állapotban van vajúdni lehet többféle képpen
2012. ápr. 22. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Az ágyakállíthatók,de ha nem akarod,hogyacsípőd (keresztcsont)vízszintes helyzetben legyen akkor vinned kell párnát...

Nekem 2009-ben nem kellett a lábtartóba tenni a lábam,csak a varrásnál,de akkor meg csak a régi fajta ágyak voltak!

Én a szülőfotelre esküszöm,de azt sem engedi több orvos!

2 hét múlva kipróbálom remélem!

Én jógán és Pocaklakó találkozón nagyon sokattanultam...

Én már alig várom,hogy újra ott legyek! :)

2012. ápr. 22. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló...ha jól értettem,akkor a szülőfotelben való szülést sem engedi mindegyik orvos?Előre kell szólni,hogy abban szeretnél szülni?
2012. ápr. 23. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Van amelyik orvosnak hiába szólsz...Így értettem...

Degondolom ha ilyen terveid vannak akkor olyan orvost választottál (és persze szülésznőt) aki ezeket aterveidet támogatják!És hasonlóak a nézeteitek! :)

Legalábbis én természetes szülés párti csapatot választottammagam köré,akik ismernek,és tudjákmit szeretnék! :)

2012. ápr. 23. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!