Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, hogy van ez?

Császárosok, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Vagy aki nem császáros, de okosabb, mint én :)

Mi lesz a magzatvízzel császár esetén?

Bocsánat, ha buta kérdés, de elképzelni se tudom: amikor vágják a pocit, akkor folyik ki a magzatvíz, vagy alulról repesztenek burkot?

Köszönöm!

2012. ápr. 21. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem császárom volt, előbb burkot repesztettek, kaptam infúziót, az utolsó pillanatban is úgy nézett ki, hogy természetes szülés lesz, de mégis császár lett.

Gondolom mindig ez van, ha nem eleve császárnak indulnak.

Abban az esetben nem tudom, hogy hogyan működik.

De akikkel együtt szültem és császárosok voltak, azoknál mind vagy magától elfolyt, vagy burkot repesztettek.

2012. ápr. 21. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
1. császárnál burkot repesztettek, mert sima szülésnek indult. 2. császárnál elfolyt a magzatvizem. 3. császárnál mikor felvágtak, szívóval szívták le a magzatvizet.
2012. ápr. 21. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Hú, köszi :) Ma ütött be ez a kérdés, de akkor most már ezzel is okosabb vagyok. 2. válaszoló, akkor Te profi vagy minden téren :)
2012. ápr. 21. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, sajnos... :D A másodiknál és a harmadiknál imádkoztam, hogy előtte elmenjen a magzatvíz, mert nekem borzasztó volt a burokrepesztés... De azt én sem tudtam, hogy műtét közben is le lehet szívni. Mondjuk azért történt így, mert rendszeres és megfelelő fájástevékenység mellett sem tágultam rendesen, 18 óra alatt 1,5cm-t.
2012. ápr. 21. 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnél én is sokkot kaptam, mikor repesztettek, az olló láttán, úgy kellett felpofozni. De a másodiknál - ott is repesztettek - már nem volt semmi, csak az érdekelt, tiszta-e a víz.
2012. ápr. 21. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem speciel spriccelt kifele meg a ferjem is latta,sot a dokim is mondta hogy huuu spriccel a magzatviz!

Surgoseggi csaszarom volt.

2012. ápr. 21. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem programozott császárom volt, tehát nem volt burokrepesztés előtte. Ilyenkor felnyitják a burkot, és kiszívják a magzatvizet.
2012. ápr. 21. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
NEkem is progi császárom volt 2x, műtét közben leszívták. De volt olyan, hogy én asszisztáltam császárkor (orvostanhallgatóként), és éreztem hogy valami meleg folyik a zoknimra. "Ja, a magzatvíz"... Az a vicces, hogy nem gondoltam, hogy undi, pedig hát nem normális, hogy rám folyik :)
2012. ápr. 23. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam is úgy volt, hogy leszívták.
2012. ápr. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!