Császárosok, milyen érzés volt miután felhelyezték a katétert, és meddig tartott ez az érzés?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:12
1/14 anonim válasza:
Ezt nem csak császárnál helyezik fel.
Nekem mivel vágtak a szülés után egyböl felraktak. Szolt a nö hogy katéter lesz, hogy üres legyen a hólyag amikor varr össze. Habár a szülés után ezek már meg sem kottyannak, egy aprócska kis fájdalmat éreztem de csak szerintem mikor elkezdte bevezetni, kb két másodpercig.
2/14 A kérdező kommentje:
Miután felhelyezte,nem volt rossz érzés?
2012. jan. 11. 14:15
3/14 anonim válasza:
Én "sima" szülés után kaptam katétert, mert nem tudtam pisilni. A felhelyezés kicsit kellemetlen, de nem vészes. Utána nem éreztem semmit. Ja és a kiszedés is picit kellemetlen. Ez a legkevesebb.
4/14 anonim válasza:
Mikor felhelyezi kicsit olyan érzés mintha pisilned kellene! Utána már semmilyen...
5/14 anonim válasza:
Császárnál az epidurál után vezették be a katétert, úgyhogy nem éreztem semmit.
Műtét után 24 órát volt bent, abszolút nem zavart, kisebb gondom is nagyobb volt annál. Amikor kihúzták sem éreztem semmit, és simán tudtam utána pisilni.
6/14 A kérdező kommentje:
Csak nekem volt ennyire rossz? A felhelyezés kicsit kellemetlen volt,de utána olyan érzésem volt,hogy rögtön bepisilek,rettentően feszített,szinte elviselhetetlenül.A műtét utáni felépülés is kutyafüle volt ahhoz képest,amíg katéterrel vártam kb 1órán át amíg el nem zsibbasztottak!Az eltávolítás egy pillanat alatt megvolt!
2012. jan. 11. 14:23
7/14 anonim válasza:
Engem is nagyon feszített, szóltam is, hogy amilyen hamar csak lehet vegyék ki! Nem a felhelyezés meg az eltávolítás volt rossz, hanem amikor bent volt. Nagyon feszített. :(
8/14 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem megfelelő méretű katétert helyeztek fel.
9/14 A kérdező kommentje:
Miután kiment az érzéstelenítő hatása nem volt gond,nem feszített. Ezt viszont nem tudtam,hogy vannak különböző méretű katéterek! És ezt honnan tudják,hogy kinek milyen kell?
2012. jan. 11. 14:34
10/14 anonim válasza:
nekem rettenetes volt, szerencsére csak kb. 15 percet vártam vele, egy órát ki sem bírtam volna. Az a legkevesebb, hogy pisilni kell, engem szó szerint kivert a víz. Már nem emlékszem pontosan, mit éreztem, csak az a tuti, hogy ha nem lesz 3. baba, akkor a katéter miatt nem lesz. Jobban nyögtem, mint az, aki vajúdott mellettem (progis császár volt). Már az első szülésemnél is szörnyű volt. Mikor kivették, csak kellemetlen volt, nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!