Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, milyen érzés...

Császárosok, milyen érzés volt miután felhelyezték a katétert, és meddig tartott ez az érzés?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8 óra vajúdás után császár mellett döntött a doki ekkor helyezte fel a szülésznő a katétert. Mivel egy fájás után helyezte fel így nem éreztem semmit mivel még a fájás hatása alatt voltam :) Utána sem éreztem semmit. Amikor kivették kicsit kellemetlen volt de semmi több, simán tudtam pisilni.
2012. jan. 11. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a felhelyezés picit kellemetlen volt nem tudtam rá oda figyelni mert.nagyon nagy fájásaim voltak mivel sima szülésnek indult és császár lett belőle nekem 15 órát volt fenn és a végén már nagyon feszített már nem tudtam felállni amikor kivették nagyon meg könyebültem . A császár utáni felgyógyulás nem is olyan vészes nekem gyorsan ment. És a kapocs jobb mint a varrás.
2012. jan. 12. 07:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Nálam az első cászárnál,már 52órája vajúdtam,mikor feltették nem éreztem semmi kellemetlenséget,mert folyamatosan fájásaim voltak,egyből toltak a műtőbe és kaptam az érzéstelenítőt,úgyhogy nem éreztem az egészből semmit. Most vajúdás nélkül helyezték fel,ahogy írtam is kellemetlen volt,de utána rettenetes volt,így vártam egy órát,mire a műtőbe kerültem,amikor kivették azt szinte meg sem éreztem!
2012. jan. 12. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Mivel nekem hosszú vajúdás után derült ki, hogy mégsem tudom megszülni és elvisznek császárra, ezért meg sem éreztem a fájások között a katéter felhelyezését. Olvastam róla rémtörténeteket, és ezért féltem tőle, de akkor és ott ez volt a legkisebb bajom. A szülésznő tette fel, kb. 1 perc volt az egész, utána csak azt éreztem, hogy lóg ki belőlem valami, de bevallom nem érdekelt, a császárra figyeltem, és attól jobban féltem.
2012. jan. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!