A spermium beindíthatja a szülést?
Ezt már többször olvastam.
A kérdésem igazából az lenne, hogy ez a kijelentés a terhesség egész időtartamára vonatkozik e?
Tehát 9 hónapig vagy óvszerrel vagy megszakítással kell házas életet élni, vagy ez csak a terhesség végén van így?

Jaj.
Nem nem indítja be. Nem kell óvszerrel szeretkezni. (Nem gondolod, hogy akkor régen egy gyerek se született volna, vagy abortusz helyett szeretkeznének az emberek?)
Még a szeretkezés és orgazmus se indítja be automatikusan a szülést, bár egy nagyon jókl sikerült orgazmus összehúzódásai sokak szerint a legvégén már segíthetik, hogy meginduljon.
Az én 3 terhességem tapasztalat, hogy nálam nem működött.

Nem!
Nem a spermiumok indíthatják be a szülést,hanem az orgazmusoddal járó méhösszehúzódások.Normál terhességnél nincs gond,veszélyeztetettnél az első 3 hónapban nem kellene "élvezni" a szexet,a végén pedig a 39-40. hétben ha fennál a veszélye a túlhordásnak,akkor jó szolgálatot tehet egy pár hatalmas egészséges orgazmus:)

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Egyébként nem vagyok "annyira tudatlan" :), már van egy picim és mikor őt vártam ez eszembe sem jutott. Most viszont egymás után több helyen is láttam/hallottam ezért gondoltam rákérdezek hátha mások okosabbak a témában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!