Ki mennyire volt hangos szülésnél?
Figyelt kérdés
Csöndben végig csináltátok vagy kiengedtétek a hangotokat?2009. jún. 18. 15:31
11/13 anonim 

válasza:

Én azt hittem,hogy hangosan ordítok,sikítok,de szülés után mondta a párom,hogy csak nyöszörögtem,meg fújtattam.
12/13 anonim 

válasza:

Én elhatároztam előtte, hogy bárhogy is fog fájni, kibírom hangoskodás nélkül.
Amikor aztán már az oxitocint kaptam, rettenetes volt. igaz nem ordítottam, csak nyögdécseltem, a párom szerint nem volt durva, azért engem így utólag bánt egy kicsit, hogy "hangoskodtam". Aztán császár lett a vége....
13/13 anonim 

válasza:

Szia, én úgy emlékeztem hogy ordítottam, meg huhogtam, de mondták hogy nem voltam hangos egyáltalán, sőt valamikor teljesen csendben bírtam tolni, pedig azt hittem akkor is adtam ki hangot, de párom mondta hogy nagyon minimálisat. Na amikor a baba a végén megakadt, és 3 doki próbálta kihúzni-nyomni akkor tudom hogy ordítottam, de akkor már kész voltam teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!