31 hétre szülni? Milyen esélyei vannak egy 1,6 kg-os babának, hogy ne legyenek károsodásai? Sajnos ma meg kell születnie, három napja folyik a magzatvíz :- (
Jujj de jó :)
Nekem nyitva volt a méhszájam a 6. hónapban, és nagyon paráztam hogy koraszülés lesz belőle, de nem lett végül. A védőnő azzal nyugtatott, hogyha most 28. héten megszületik, vékonyka lesz a baba, de nem lesz semmi baja. :)
Barátnőm 32. hétre szülte a lányát, neki elment a magzatvize, nem tudták visszatartani a szülést és aznap meglett a baba. Ma 4 éves a kislány, nagyon szép okos, szókimondó gyerkőc, az égvilágon semmi baja. Csak mivel koraszülött volt, 1 hónapig bent kellett maradniuk a kórházban, de ott is végig jól volt a baba, csak ez a protokoll ilyenkor hogy nem lehet még hazavinni egyből. Ma meg sem látszik rajta, hogy koraszülött volt, sőt fél évesen láttam először, már akkor sem mondtam volna meg róla hogy 2 hónappal előbb jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!