31 hétre szülni? Milyen esélyei vannak egy 1,6 kg-os babának, hogy ne legyenek károsodásai? Sajnos ma meg kell születnie, három napja folyik a magzatvíz :- (
Ismerősünk kislánya a 6.hónapban született, egykilósan. Egyáltalán nincs lemaradva, sőt, 7hónaposan például felállt! :)
Jóegészséget Nektek!
Szia!
20 hónapos nagylány anyukája vagyok. Nekem (szerencsére) nem voltak ilyen gondjaim, de nagyon szorítok Nektek!
Remélem, minden rendben lesz!
Én dolgoztam koraszülött osztályon :-)
Semmi baj nem lesz, a Te Babád már "óriás"!
(És el fogsz olvadni Tőle, hogy mennyire édes, kész kis emberke pici kiadásban :-)
Nagyon drukkolok Nektek, gondolok Rátok! (Talán már túl is vagytok rajta ...?)
Jók az esélyei, ne aggódj. A rokonságomban több babaszületett 1,5kg alatt, igaz többet kellett bent maradjanak a kórházba, de mind egészségesek és nagyra nőttek. Júliusba született egy ismerősnek 1,05kg 2 hónap kórház, de jól vannak, nőnek és ügyesek.
Hajrá, ügyes legyél.
Szia!
Olvasgasd/ vedd fel a kapcsolatot a köraszülött.com- mal, nagyon lelkiismeretes, segítőkész társaság:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!