Ez csak nem magzatviz volt? Olyan tanácstalan vagyok, irjátok kérlek! Mit figyeljek? Többi lent
péntekre vagyok kiirva szülni!
ma reggel mikor felkeltem az ágyból, nagyobb adag "folyadék" távozott, az ágy mellett egy kisebb tócsa, s huztam a csikot a nagyfiam szobájába pár csepp formájában.
tuti h nem vizelet, mert utána mentem wc-re pisilni, nem tudtam szabályozni sem.
egy zsepivel feltöröltem, h lássam a szinét stb-halvány sárgásnak láttam s mintha kis nyálkadarabok is lettek volna benne,de nem sok. napok ota nagy mennyiségű vizes folyásom van, na de ennyi még sosem volt. viszont a magzatviz tiszta tudtommal. s azóta nem folyt semmi.
ha mégis magzatviz lenne, akkor még kell h jöjjön nem? meg akkor fájások is jelentkeznének? annyira nem oldható meg könnyen a kórházba jutás, igy potyára nagyon nem szeretnék menni...(bár kocsival 5percre van, de a párom 50km-re doglozik, 20hónapos nagyfiam meg nem vinném potyára magammal-nem taxiznék stb..)
Ez bizony a magzatvíz:) A nyákdarabok a nyákdugó.
Fájás nincs?
Én amikor elment, még lezuhanyoztam, borotválkoztam, és kb. egy órával ezután mentünk be a kórházba.
Könnyű szülést!
fájásom nincs, sőt tegnap még jóslom sem volt kb 1sem...elötte napokon annél több...s tegnap nagyon inaktiv volt a pocaklakóm is, alig birtam mozgásra biztatni. csak furcsa h nem jön azóta semmi, egy csepp sem.
de azt hiszem bemegyünk akkor a kórházban, max feleslegesen..meglátjuk...köszi a válaszokat
Bocsánat, de nekem ezt a DOKI mondta.
Ha már elfolyt a nagyja, akkor nem kell attól tartani, hogy odasodródik a köldökzsinór, így ha elfolyt, akkor kezdjek készülődni, és utána induljak a kórházba.
Ő MONDTA, hogy ha egy órával a magzatvíz elfolyás után bemegyek az TÖKÉLETES.
Csak azt írtam le, amit a SZAKEMBER tanácsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!